Πανικός στη Μπολόνια: Μεγάλη έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο φορτηγών προκλήθηκε η μεγάλη έκρηξη, την οποία ακολούθησε φωτιά, σε αυτοκινητόδρομο της Μπολόνια κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το τρομακτικό ατύχημα έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ενώ άλλοι 55 τραυματίστηκαν, οι 14 εκ των οποίων σοβαρά.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ένα φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο, ενώ τα δύο οχήματα κινούνταν σε γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε έκρηξη και στη συνέχεια φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε και σε άλλα οχήματα που βρίσκονταν κοντά, από τα οποία ακούστηκαν οι μικρότερες εκρήξεις. Παράλληλα τμήματα της γέφυρας πάνω στην οποία σημειώθηκε το δυστύχημα κατέρρευσαν.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την αυτοκινητόδρομο, όπως και τη γύρω περιοχή του Borgo Panigale, στα προάστια της Μπολόνια, όπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα.

Πηγή: cnn.gr 

Σχετικά άρθρα