Η τρίλιζα του σεξ: Τι είναι και πώς θα την… παίξεις!

Στο σεξ υπάρχουν αρκετές έως πολλές στάσεις, ανάλογα με τη φαντασία της καθεμιάς. Εάν νομίζεις ότι τις έχεις δοκιμάσει όλες, τότε καλό θα είναι να διαβάσεις προσεκτικά παρακάτω, για να μάθεις πώς θα παίξεις… τρίλιζα απόψε με τον σύντροφό σου στο κρεβάτι σας!

Πώς θα την κάνεις;

Εσύ ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι, όπως στην κλασική στάση του ιεραποστολικού. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι ουσιαστικά να φτιάξεις ένα Λ με τα πόδια σου, ανοίγοντάς το στο ύψος περίπου των ώμων σου.

Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα, όπως στο ιεραποστολικό, με την βασική διαφορά ότι είναι κάθετα πλέον σε σένα, σε τέτοια θέση ώστε το πέος του να διεισδύει στον κόλπο σου.

Τι κερδίζεις;

Πρόκειται για μια στάση εύκολη στην εφαρμογή της και γενικότερα ξεκούραστη και για τους δυο σας. Παράλληλα, έχεις μια πολύ καλή και σε βάθος διείσδυση, η οποία σου εγγυάται οργασμό.

Τι να προσέξεις;

Εκτός από την απαραίτητη κάθε φορά που κάνεις σεξ προφύλαξη, καλό θα είναι η στάση αυτή να γίνεται σε κρεβάτι τουλάχιστον διπλό διότι απαιτεί μια άνεση χώρου. Ειδικά σε περίπτωση που ο σύντροφός σου είναι ψηλός, τότε κινδυνεύει να πάρει το σχήμα ανάποδης κρεμαστής γέφυρας!

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4 κόλπα για να «τρελάνεις» έναν άνδρα στο σεξ!

Οι πιο… κλασικές στάσεις στο σεξ: Πώς θα τις τελειοποιήσεις

Σχετικά άρθρα