Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/08

Από σήμερα η Αφροδίτη στο σπίτι της, το Ζώδιο του Ζυγού! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ετοιμαστείτε! Το ερωτικό καλοκαίρι τώρα αρχίζει! Παράλληλα όμως, ο Ουρανός γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος, φέρνοντας ακόμα περισσότερες εντάσεις και ανατροπές από εδώ και πέρα στους Σταθερούς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που υπάρχουν, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα, Ταύρε μου, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πορεία πιο δραστήρια από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει..

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι αυξημένη και θα επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα μόνο να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, καθώς και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα πάντως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων μου, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα προκύψουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει όμως να σε τρομάζουν, αφού ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως προκύψουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ, απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις επίγνωση των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και κυρίως κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αποδεικνύοντας στους άλλους την ορθότητά του.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα, Ζυγέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα άνευ σπουδαίας σημασίας και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο, οπότε ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες, που μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες, είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις όμως σήμερα την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θ’ ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει αποσυντονίσει, Υδροχόε μου, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και το πως θα γνωρίσεις την επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητες που διαθέτεις όμως είναι πάρα πολλές και τελικά θα καταφέρεις όσα θέλεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε βοηθούν να περνάς όμορφα, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΣ

Έχεις μια ικανότητα που διαθέτουν πολύ λίγοι, Ιχθύ: Μπορείς να διακρίνεις εύκολα την αλήθεια από το ψέμα κι αυτό σου δίνει την ευκαιρία να παίρνεις τα σωστά ρίσκα και τις ορθές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε σήμερα αυτό σου το χάρισμα και το όφελος για σένα θα είναι μεγάλο. Άκου βέβαια και τις συμβουλές των φίλων σου, αλλά να τις περνάς από τα δικά σου φίλτρα, πριν επιλέξεις αν θα τις ακολουθήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα