zodia-provlepseis

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/08

Σήμερα η Αφροδίτη… παίζει μαζί μας! Από την μία το Τρίγωνο της με τον Άρη, δίνει πάθος, συναίσθημα και ερωτική εύνοια στους Πύρινους και Αέρινους του 1ου δεκαημέρου και από την άλλη επαναφέρει ερωτικές και οικονομικές πληγές στο προσκήνιο για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου, λόγω της Αντίθεσης της με τον Χείρωνα!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Από ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να επωφεληθείς. Έχεις πάρα πολλές ιδέες, που αξίζει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει σήμερα, Ταύρε μου, να δείξεις ευελιξία, για ν’ ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική από διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για ν’ ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή μαζί με ωριμότητα στις κινήσεις σου και να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται να είναι μεγάλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να αντεπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Καρκίνε μου, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, που προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή υπόσχονται πολλά, αφού μερικά πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε, Λέων μου, να μη μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις κάτι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα, θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ μου, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει, μια και με την πορεία που διαγράφεις, είναι ζήτημα χρόνου το να θα φτάσεις στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε, Σκορπιέ, σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μη σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να φτάσεις στους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές, και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί ν’ ακούσεις. Κατάστρωσε ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε συμβούλευα, Αιγόκερε, σήμερα να επιστρατεύσεις σε κάποια θέματα τη διαλλακτικότητά σου, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει σ’ εφαρμογή από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Υδροχόε, ο μαγνητισμός κι η γοητεία σου δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που σ’ έχουν στεναχωρήσει.

ΙΧΘΥΣ

Η ευγένεια κι η τρυφερότητα που σε χαρακτηρίζουν, Ιχθύ, λειτουργούν σαν μαγνήτης για τους γύρω σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις. Δώσε σ’ ένα άτομο από το περιβάλλον σου την ευκαιρία να σου δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον του. Ήρθε ο καιρός να βρεις την ασφάλεια που είναι καταλυτική για σένα και θα σε βοηθήσει να βγεις από το τέλμα, στο οποίο έχεις βρεθεί.

Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X