Σοκ στο Αίγιο: 17χρονος σκότωσε 31χρονο με βαριοπούλα και κατέγραψε τη δολοφονία σε βίντεο

Ένας 17χρονος αλλοδαπός φέρεται ως ο δράστης της άγριας δολοφονίας ενός 31χρονου, επίσης αλλοδαπού, που έγινε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή του Αιγίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μετέβη σε τροχόσπιτο σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών, όπου διέμενε 31χρονος αλλοδαπός και κρατώντας μια βαριοπούλα του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του, όπου επιχείρησε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση του εγκλήματος, ενώ πέταξε την βαριοπούλα, σε παρακείμενο χώρο με χόρτα και βάτα.

Ο 17χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς ομολόγησε την πράξη του.

Ως αιτία φέρεται να είναι ότι το γεγονός ότι είχε δανείσει τμηματικά στο θύμα το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο παρά τις οχλήσεις του, δεν του το είχε επιστρέψει.

Από τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε ο δράστης κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας, καθώς και το μέσο τέλεσης του εγκλήματος (βαριοπούλα), ενώ ο 17χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο είχε καταγράψει σε βίντεο μέρος της πράξης του.

Στα ρούχα του θύματος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκτίσει καταδικαστική ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά βρέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα