«Πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη»

Η Θάλεια Ματίκα με μια συνέντευξη της στο περιοδικό PEOPLE αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη ήταν τυχαία και τουλάχιστον εκείνο το διάστημα δεν ήταν στα άμεσα πλάνα της.

Με τον ερχομό του παιδιού έχει αλλάξει όχι μόνο το σπίτι της, που όπως λέει είναι σαν να φτιάχτηκε από την αρχή για το παιδί, αλλά και η ίδια αφού πια νιώθει μια τεράστια ευθύνη ως μητέρα που θέλει να δώσει στον μικρό της τα σωστά εφόδια ώστε να βγει όσο δυνατόν πιο ολοκληρωμένος και υγιής άνθρωπος για το κοινωνικό σύνολο.

Στην συνέχεια αποκαλύπτει στoν Άρη Καβατζίκη, πως όλα τα επακόλουθα της εγκυμοσύνης όπως είναι τα παραπανίσια κιλά, η επανάκτηση της χαμένης σιλουέτας αλλά και η επιλόχεια κατάθλιψη “την άγγιξαν” και πιο συγκεκριμένα παραδέχεται πως ο πρώτος μήνας ήταν πολύ δύσκολος. Οι ορμόνες λέει χαρακτηριστικά από εκεί που είναι στο ζενίθ, πέφτουν ακολουθούν τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Επιπροσθέτως εκείνο το διάστημα τονίζει πως χάθηκε και ο πατέρας του Τάσου Ιορδανίδη και όλα αυτό έκανε την κατάσταση πιο δύσκολη.

Νιώθοντας όμως τυχερή που έχει ανθρώπους πλάι της να την αγαπούν και να την στηρίζουν και που πότε δεν έκρυψε αυτή την δύσκολη περίοδο που πέρασε αλλά ήταν “ανοιχτή” όπως είπε χαρακτηριστικά στο να συζητήσει έκανε τα δύσκολα να ανήκουν στο παρελθόν και τώρα ζει κάθε στιγμή με τους άντρες της ζωής της, Και όσο για τα ελάχιστα κιλά που της έχουν απομείνει και τα βλέπει, όπως τονίζει πρέπει να μπει σε πρόγραμμα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για την Θάλεια!

Πηγή:Fthis.gr

Σχετικά άρθρα