Σάκης Τανιμανίδης: Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του στη Σίφνο

Όλα έτοιμα για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα, που θα γίνει σε λιγότερο από μήνα στο αγαπημένο τους νησί, την Σίφνο!
Ο Σάκης, όπως σας ενημερώσαμε βρέθηκε με την αγαπημένη του στη Σίφνο για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, και τακτοποίησαν τα πάντα!
Ο Σάκης πόσταρε μία φωτογραφία του και έγραψε: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας ?@chrismpo …ναι αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάι ✌️ (you’ll soon find out)!
Βλέποντας ακόμα μια φορά το νησί θυμήθηκα πόσο τυχεροί είμαστε που επιλέξαμε τη Σίφνο για να παντρευτούμε, αφού είναι απλά μαγική! Η αλήθεια είναι ότι στην επιλογή έβαλαν το χεράκι τους και οι κουμπάροι ? @mvernicos, @miltoskamb!
#weddingloading #sifnos #iloveGreece»! 

Σημερα πηγαμε στη Σιφνο για να καταληξουμε σε καποιες τελικες λεπτομερειες του γαμου μας ????@chrismpo …ναι αγορια, σαν αντρες πρεπει να ασχοληθουμε κι εμεις με αυτο το κοματι ✌️ (you’ll soon find out)! Βλεποντας ακομα μια φορα το νησι θυμηθηκα ποσο τυχεροι ειμαστε που επιλεξαμε τη Σιφνο για να παντρευτουμε, αφου ειναι απλα μαγικη! Η αληθεια ειναι οτι στην επιλογη εβαλαν το χερακι τους και οι κουμπαροι ???? @mvernicos, @miltoskamb! #weddingloading #sifnos #iloveGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις



Πηγή: gossiptv.gr

Σχετικά άρθρα