Σεξ μετά τον χωρισμό: Ετοιμάσου για ανεπανάληπτους οργασμούς! (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χώρισες ή είσαι στα χωρίσματα. Το σεξ μετά τον χωρισμό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει γιατί αν κρίνουμε από τις μαρτυρίες αναγνωστριών μας, κι όχι μόνο, σου χαρίζει απίστευτους και ανεπανάληπτους οργασμούς εκεί που δεν το περιμένεις!

Ας δούμε, όμως, μαζί τις μας λένε οι φίλες μας για το πώς βίωσαν εκείνες το σεξ μετά τον χωρισμό.

Σεξ με μικρότερο

«Χώρισα μετά από μια σχέση 5χρόνων, καθώς ανακάλυψα ότι με απατούσε. Πήρα την εκδίκησή μου, όμως, με ένα παλικάρι 10 χρόνια μικρότερό μου…» (Μαρίνα, 33)

Στοματικό σεξ διαρκείας

«Αμέσως μετά τον χωρισμό δεν το σκέφτηκα και πολύ και αποφάσισα να κάνω σεξ με έναν συνάδελφο που με φλέρταρε καιρό. Αυτό που με τρέλανε ήταν που μου έκανε στοματικό για πάνω από μια ώρα»! (Κική, 39)

Σεξ στις τουαλέτες

«Αν και γενικά είμαι συγκρατημένη, μερικά βράδια μετά τον χωρισμό από τη μακροχρόνια σχέση μου, βρέθηκα να κάνω σεξ με έναν άγνωστο στις τουαλέτες ενός κλαμπ. Τέλειο…» (Κατερίνα, 27)

Ολονύχτιο σεξ

«Χώρισα αρκετά επεισοδιακά με τον πρώην μου αφού τον έπιασα στα πράσα με μια συνάδελφό του. Λίγο καιρό μετά έκανα σεξ με έναν πανέμορφο άνδρα, όλο το βράδυ… Κυριολεκτικά»! (Γιάννα, 43)

Σεξ με φίλο του

«Ο πρώην μου αποφάσισε να με… αφήσει στα κρύα του λουτρού, λίγο πριν παντρευτούμε. Όμως, πήρα την εκδίκησή μου κάνοντας αχαλίνωτο σεξ με ένα πολύ καλό του φίλο» (Ιωάννα, 36)

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα