Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/08

Ήλιος και Ανάδρομος Ερμής σε Σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα! Ετοιμαστείτε για πολλά μηνύματα από το παρελθόν Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, αλλά και για λύσεις που αφορούν άλυτα ζητήματα του παρελθόντος!

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές, Κριέ, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα και αυτό σ’ εκνευρίζει αφάνταστα. Βάλε, λοιπόν, κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους, για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, Ταύρε μου, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αφού δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου ταιριάζουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, μια και δεν πρόκειται να σ’ επηρεάσουν σε κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προχώρα σήμερα με δυναμισμό, Καρκίνε, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις κι είναι σίγουρο ότι σύντομα θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σου, Λέων, θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως, χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα, Παρθένε, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Ακολουθείς ορθό πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί ν’ ακούσεις στον περίγυρό σου.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο, Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο κοίτα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Διαθέτεις υψηλό δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, έρχεται εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα από πλευράς σου. Μπορείς πάντως να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα, μη λες πράγματα που ίσως δεν πιστεύεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που είναι δική σου ευθύνη. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως μερικά πράγματα να γίνονται αργά, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίτα λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Υδροχόε μου, και διαρκώς τους αναβάλλεις. Γιατί; Κάνε από σήμερα ένα δυνατό ξεκίνημα και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, Ιχθύ μου. Κάθε στιγμή στη ζωή σου είναι πολύτιμη, οπότε δώσε αξία στα «θέλω» σου και μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη των άλλων. Κοίτα πολύ καλά τα δεδομένα και θα δεις ξεκάθαρα τις λύσεις. Έχεις τη δύναμη να πας μπροστά και να πετύχεις τους στόχους σου, οπότε μην αφήνεσαι. Στην προσπάθειά σου αυτή, θα έχεις στο πλευρό σου αγαπημένους ανθρώπους να σε στηρίξουν. Πίστεψε σε σένα και το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα