Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου για σήμερα 09/08

ΚΡΙΟΣ

Συζήτησε με το ταίρι σου, Κριέ, για τα παράπονά του και τα προβλήματα της σχέσης σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες και των δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις, Δίδυμέ μου, με το σύντροφό σου. Καλό είναι, να δεις με ηρεμία ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι αν έχει σχέση με σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Αν νομίζεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μη δώσεις αναβολές, αλλά να κινηθείς δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων μου, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μη συζητήσεις γι’ αυτά, αλλά προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προκύψουν κάποιες αναποδιές σήμερα στο αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, αιφνιδιαστικά κι από το μηδέν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ μου, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε μόνο να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικά γεγονότα, Τοξότη μου, μάλλον θα είναι ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις εξελίξεις, που φαίνεται ότι θα έρθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθάνεσαι, Αιγόκερέ μου, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους Υδροχόους. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια, που μπορούν μελλοντικά να σας εκθέσουν.

ΙΧΘΥΣ

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα