Ποιος τραγουδιστής δηλώνει ότι έχει δεχτεί bullying για τα… μαλλιά του; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη κάμερα του Splash μίλησε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 ώρες».

Τον Βαγγέλη τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το μουσικό ριάλιτι X-factor όπου συμμετείχε με το συγκρότημά του, ενώ στη συνέχεια τους βλέπαμε στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου  που συμμετείχαν μουσικά.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο για την πορεία του στο χώρο της μουσικής, την προσωπική του ζωή αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από παιδί. Ο Βαγγέλης στην ηλικία των 6 ετών αντιμετώπισε το πρόβλημα της αλωπεκείας ενώ στα 11 του χρόνια δεν είχε καθόλου τρίχες σε κεφάλι και σώμα.

Για τον ίδιο, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από… τρίχες, όπως λέει. Μάλιστα μιλά ανοιχτά για αυτό γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και θέλει να τους δείξει πως δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή του, τα οποία όμως αντιμετωπίζει με χιούμορ.

«Πρόβλημα υγείας δεν είναι, ευτυχώς είμαι μια χαρά. Πρόβλημα ψυχολογικής υγείας μπορεί να είναι για κάποιον, ο οποίος δεν θα το παλέψει σωστά, δεν θα το αντιμετωπίσει. Ουσιαστικά μιλάμε για την αλωπεκία που έχω. Δεν έχω μαλλιά, δεν έχω τρίχες στο σώμα μου και το έχω από 11 χρονών. Ουσιαστικά για τρίχες μιλάμε, δεν είναι και τίποτα. Ο λόγος που το συζητάμε είναι γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά. Αυτό ξεκινά από την οικογένεια, τους φίλους και τη στήριξη που θα δώσουν σε ένα παιδάκι για να μπορέσει να κοιτάξει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Συνέχεια, ακόμα και τώρα, κάθε μέρα τυχαίνει να σου κλείσουν μια πόρτα βλέποντας το πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το έχουν εκείνοι, όχι εγώ. Στο συγκρότημα μου στον Παναγιώτη έχουν πει «που πας τώρα με τον καράφλα τον τραγουδιστή» και έχω διαβάσει και σχόλια «είναι μούρη τραγουδιστή αυτή;». Έχω διαβάσει πολλά! Όπως «ο τύπος είναι σαν κάμπια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα