Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου για σήμερα 10/8

ΚΡΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σου καλέ μου Ταύρε μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα της σχέσης θα είναι μεγάλη, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να μειώσεις την ένταση που αισθάνεσαι, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν και δεν θα το ήθελες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η μέρα σας επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου καλέ μου Καρκίνε, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και πρέπει να την αξιοποιήσεις ειδικά αν είσαι αδέσμευτος.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, κοίτα να ξεδιπλώσεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να είσαι χαλαρός και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που έχεις την μοναξιά μόνιμη παρέα σου και δεν έχεις βρει κάποιον να σε καλύπτει συναισθηματικά, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην κάθεσαι αμέριμνος και αμέτοχος χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις για να την βρεις. Θέλει και την δική σου συμμετοχή η αισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου φίλε Σκορπιέ είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η σεξουαλικότητα και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας, ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις διαθέσεις σου στο έπακρο για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μην διστάσετε να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, γιατί δεν ξέρετε εκ των προτέρων αν είναι αυτό που ζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό στον άνθρωπό σου και θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα μεταξύ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου, για να σκεφτείς αυτά που θέλεις. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα το βράδυ σου.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, απόφυγε στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ, αλλά κι εκείνος. Αν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει και είσαι ελεύθερος, οι επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη της μέρας, σε ευνοεί για να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Myastro.gr

Σχετικά άρθρα