Ο «πόλεμος» των Μπραντζελίνα: «Τα χρήματα που μου έδωσε ήταν δάνειο και όχι για τα παιδιά του»

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ σχετικά με το διαζύγιό τους που αναζωπυρώθηκε όταν η διάσημη ηθοποιός κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι δεν της δίνει αρκετά χρήματα για διατροφή.

Μετά την απάντηση του 54χρονου Πιτ ότι τους τελευταίους 18 μήνες έχει δώσει στην 43χρονη Αντζελίνα περισσότερα από 9 εκατ. δολάρια για να στηρίξει την ίδια και τα παιδιά τους μετά το διαζύγιό τους, τον Σεπτέμβριο του 2016, οι δικηγόροι της Τζολί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τον κατηγορούν ότι παραποιεί την αλήθεια σχετικά με την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών του προς τα παιδιά.

«Από τον Μπραντ ζητήθηκε να βοηθήσει με τα έξοδα ενός νέου σπιτιού για την Αντζελίνα και τα παιδιά, αλλά αντίθετα αυτός δάνεισε τα χρήματα και τώρα ζητά την καταβολή τόκων. Η Αντζελίνα θα τήρησει αυτό το δάνειο. Ένα δάνειο, όμως, δεν είναι στήριξη των παιδιών και να το παρουσιάζει κάποιος έτσι είναι αναληθές και αποπροσανατολιστικό» αναφέρεται στην ανακοίνωση των δικηγόρων της διάσημης ηθοποιού.

Όπως τονίζουν η πελάτης τους ζητά από τον διάσημο πρώην σύζυγό της «να καταβάλει το 50% των εξόδων των παιδιών. Και αυτό ο Μπραντ δεν το έχει κάνει. Η Αντζελίνα χρειάστηκε να καλύψει την πλειονότητα των εξόδων τα τελευταία δύο χρόνια. Η στήριξη των παιδιών δεν είναι προαιρετική σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια».

Το περιοδικό Us Weekly υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί υποχρεώθηκε να επιστρέψει στα γυρίσματα – αυτή την περίοδο συμμετέχει στην ταινία Maleficent 2 που γυρίζεται στο Λονδίνο – προκειμένου να καλύψει τα έξοδα διαβίωσης των παιδιών της. «Δεν εργάστηκε για 1,5 χρόνο προκειμένου να είναι δίπλα στα παιδιά της και τώρα δουλεύει για να συντηρεί το σπίτι τους» ανέφερε πηγή στο περιοδικό.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα