Έχασες τον… οργασμό σου; Απλοί τρόποι για να τον ξαναβρείς

Εάν έχεις παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχεις οργασμό ή δεν είχες ποτέ στην σεξουαλική σου ζωή δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Κι αυτό γιατί ανήκεις στο 35% των γυναικών παγκοσμίων που δεν βιώνουν οργασμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για μια κατάσταση, η οποία ναι μεν μπορεί να σε αγχώσει, όμως μπορεί να βρεθεί τρόπος να την αντιμετωπίσεις και μάλιστα περισσότεροι από ένας.

Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω, και μάθε τι να κάνεις εάν δεν έχεις οργασμό:

Περισσότερα προκαταρκτικά

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό, διότι ο καλός τους ή ακόμα και οι ίδιες δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στα προκαταρκτικά. Και ως γνωστόν, χωρίς καλό ζέσταμα δεν φτάνεις στον… τερματισμό!

Αυνανίσου

Σε πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες δεν έχουν οργασμό γιατί δεν έχουν εξερευνήσει ενδελεχώς το σώμα τους και δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό που τις ερεθίζει περισσότερο για να τις φέρει σε οργασμό. Μην διστάζεις να αυνανιστείς και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε φτάνει στα άκρα!

Φαντασιώσου

Οι φαντασιώσεις είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής μας ζωής. Χωρίς αυτές δεν υπάρχει υγιής σεξουαλική δραστηριότητα. Δες, λοιπόν, προσεκτικά τι είναι αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο και μην διστάζεις να πεις στον σύντροφό σου τι θέλεις να κάνετε.

Ασχολήσου με την κλειτορίδα σου

Μάθε τα πάντα για το πώς λειτουργεί η κλειτορίδα σου. Μην σου κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι πολλές γυναίκες εκεί έξω δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα για αυτή.

Πάρε βοήθεια

Τα σεξουαλικά βοηθήματα μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμα σε μια τέτοια περίπτωση, όταν δηλαδή ο οργασμός απουσιάζει. Ένας δονητής ή μια πρωκτική σφήνα μπορεί να κάνουν πολύ καλή δουλειά και να σε στείλουν στα ουράνια.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα