Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/08

Από σήμερα ο Άρης επιστρέφει λόγω της φαινομενικής του ανάδρομης πορείας, πίσω στο Ζώδιο του Αιγόκερω! Αυτήν την φορά οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου είναι εκείνοι που τις επόμενες ημέρες οφείλουν να προστατευτούν από εντάσεις και ρήξεις!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ, που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, θα αισθάνεσαι πολύ ισχυρός για όσα έρχονται, και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Ακόμη όμως και οι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χρειάζονται, από καιρού εις καιρόν, κάποια μικρή επιβεβαίωση. Μια αίσθηση ανεξαρτησίας θα σε βοηθήσει να λύσεις τις υποθέσεις που εξακολουθούν να σε απασχολούν. Η επιτυχία σήμερα θα σε συνοδεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σου σήμερα, Ταύρε, θα αγωνίζεται να κινηθεί γρήγορα και πρακτικά, ώστε να τα προλάβεις όλα. Έχεις έξυπνες ιδέες, οπότε θα δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που τώρα ίσως φαίνονται άλυτα. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με κάποιο δικό σου άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν είσαι εκτός ελέγχου, Δίδυμέ μου, αλλά συμπεριφέρεσαι λίγο απερίσκεπτα, συγκριτικά με τον τρόπο που ενεργείς συνήθως. Εξακολουθείς όμως ν’ αντιλαμβάνεσαι καλά τους κινδύνους που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου, οπότε μην αισθανθείς την ανάγκη να σταματήσεις αυτό που κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εντάσεις των ημερών, Καρκίνε μου, δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σ’ οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή να φέρουν ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος σταδιακά βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, αρκεί να μη βιάζεσαι και να περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος που έρχεται, Λέων, θα είναι γενικά καλή, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Οι συνεργάτες σου έχουν τη διάθεση να πηγαίνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, οπότε προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά τα όριά σου, όσο ακόμη έχεις το χρόνο να το πράξεις με διακριτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν μερικές απολαυστικές μέρες, Παρθένε, που έρχονται στο δρόμο σου κι εσύ είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις απόλυτα κάθε στιγμή στο να κάνεις πράγματα που λατρεύεις. Ευτυχώς – κι αυτό δε συμβαίνει πολύ συχνά – μια ονειρική περίοδος ξεκίνησε και το πλανητικό σκηνικό θα είναι με το μέρος σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ, που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, σου προσφέρονται ευνοϊκές συνθήκες. Αυτό θα συνεχιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι λόγος για ν’ αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και ν’ αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις, που μπορούν μακροπρόθεσμα να σε βλάψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ασυνήθιστη διάθεση, Σκορπιέ, έτσι δεν είναι; Πάρτι, γέλιο με φίλους και συζήτηση με νέους ανθρώπους. Καθόλου συνηθισμένη για τις τυπικές σου επιδιώξεις. Μην το κάνεις όμως σήμερα, αφού υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα βρεθεί χρόνος κάποια στιγμή, για να κάνεις κάτι κεφάτο και να αισθανθείς άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύγχυση και οι λανθασμένες επικοινωνίες, Τοξότη μου, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μιλήσεις με τα άτομα που πρέπει, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου. Φυσικά, οι αλλαγές δεν είναι πάντα άμεσες, αλλά έτσι όπως έχεις δρομολογήσει τα πράγματα, η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά τις προσπάθειες κάποιου να σ’ εμποδίσει, Αιγόκερε, αυτό που εξακολουθείς να επιδιώκεις είναι, πρωτίστως, η δική σου ηρεμία. Δε επιθυμείς θόρυβο, σύγχυση ή ρήξη με κάποια από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σιωπή είναι το μόνο πράγμα που θέλεις ν’ «ακούσεις». Κάνε τις δουλειές σου με το πρόγραμμα που ξέρεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν καταφέρεις, Υδροχόε, να πετύχεις την απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου και να μη αποσπάσεις την προσοχή σου σε ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται σε πραγματική ολοκλήρωση, χωρίς κόπο. Τα άστρα στηρίζουν αυτή σου την προσπάθεια.

ΙΧΘΥΣ

Θα ήταν άδικο σήμερα, Ιχθύ μου, ν’ αλλάξεις τα σχέδια που ετοιμάζεις τόσο καιρό. Παρόλο υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα, συνέχισε κάνοντας το καλύτερο δυνατόν. Έχεις πολλές δυνατότητες, τις οποίες μπορείς ν’ αξιοποιήσεις. Ίσως υπάρξει μια ευκαιρία για σένα που πρέπει ν’ αρπάξεις, ώστε να οδηγηθείς πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Πηγή: Oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα