Aretha Franklin: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η «βασίλισσα της soul»

Επιδεινώθηκε σοβαρά η υγεία της Aretha Franklin, η οποία είναι σε τελικό στάδιο και ζυγίζει πλέον 39 κιλά. Η Aretha Franklin είναι «σοβαρά άρρωστη» και νοσηλεύεται στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, έχοντας στο πλάι της τους φίλους και την οικογένειά της.

Οι οικείοι της 76χρονης τραγουδίστριας πληροφορήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ότι η υγεία της έχει επιδεινωθεί. «Είμαι τόσο λυπημένος που αναφέρω ότι η «βασίλισσα της soul» και καλή μου φίλη, Aretha Franklin, είναι σοβαρά άρρωστη», έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής ειδήσεων Evrod Cassimy. «Μίλησα με τα μέλη της οικογένειάς της αυτό το πρωί. Ζητά τις προσευχές σας αυτή τη στιγμή. Θα έχω περισσότερες λεπτομέρειες όταν μου επιτρέπει να τις μεταφέρω».

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό παραγωγό Tom Joyner, η Aretha Franklin εδώ και μία εβδομάδα λαμβάνει βοήθεια από ειδικούς επαγγελματίες για να αντιμετωπίσει με γαλήνη το σοβαρό ενδεχόμενο του θανάτου της. Το πρακτορείο ειδήσεων του «The Associated Press» επιβεβαίωσε, με τη σειρά του, ότι η Αμερικανίδα ντίβα είναι «σοβαρά άρρωστη».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα