Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/08

Χρόνια Πολλά σε όλη μας την χώρα και ιδίως στην Μαρία, την Παναγιώτα, τον Μάριο και τον Παναγιώτη! Μεγάλη ημέρα και γιορτή σήμερα για την χώρα μας και την Ορθοδοξία μας. Ας περάσουμε όλοι όμορφα και ας προσφέρουμε την αγάπη μας!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, Κριέ, φρόντισε ν’ αντισταθείς στην επιθυμία να διατυπώσεις με πάθος ένα επιχείρημα σε κάποιο φίλο ή μέλος της οικογένειας σου, αφού αυτό θα φέρει διαμάχη, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μπορεί να έχεις λίγο παραπάνω εκνευρισμό απ’ όσο συνήθως. Κράτησέ το αυτό στο μυαλό σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς, Ταύρε μου, δεν θ’ απαλλαγείς εύκολα από τα καθημερινά θέματα που σε προβληματίζουν. Μην τα αφήσεις όμως να σε πάρουν από κάτω και φρόντισε, μ’ έναν σχετικό προγραμματισμό, να λύσεις τις καταστάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην αφήνεις, Δίδυμέ μου, την απαισιόδοξη σκέψη να παρεμβαίνει στο να διακρίνεις πόσο πραγματικά σπουδαίο είναι κάτι. Οι προσπάθειές σου στο παρελθόν μπορεί να σε απογοήτευσαν, αλλά τώρα θα ήταν καλό ν’ αναγνωρίσεις τα ταλέντα σου και τι έχεις πετύχει, κατά την προσπάθεια να φέρεις στα μέτρα σου κάποιες καταστάσεις. Μη σε προβληματίζει το παραμικρό, αφού η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σου ζωή, Καρκίνε, ίσως περιβληθεί τώρα από μυστήριο. Μπορεί να συναντήσεις ορισμένους «εξωτικούς» κι ιδιότυπους χαρακτήρες, σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή εκδήλωση. Αν στρέφεσαι προς το μυστηριώδες, αυτό θα μπορούσε να είναι μια συναρπαστική στιγμή για σένα. Κρατήστε τα μάτια σου ανοιχτά, για ενδιαφέρουσες προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Λέων, οφείλεις να κατανείμεις τον χρόνο σου ακριβώς όπως πρέπει. Βεβαιώσου πάντως ότι δε θα υποσχεθείς πράγματα, στα οποία δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε κάθε κοινωνική πρόσκληση που δέχεσαι, καθώς ο χρόνος σου πιθανότατα να δαπανηθεί καλύτερα αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θυμήσου, Παρθένε, ότι απ’ όλες τις πνευματικές εκφάνσεις, η κοινή λογική είναι η πιο σημαντική. Παρόλο που συνήθως πραγματικά το αναγνωρίζεις, σιγουρέψου ότι την ακολουθείς όσο καταρτίζεις τα σχέδια και το πλάνο σου για τις επόμενες μέρες. Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί.

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε, Ζυγέ μου, να μην αποκαλύψεις σήμερα οικογενειακά ζητήματα. Οτιδήποτε μοιράζεσαι με φίλους σου, θα μπορούσε να σου βγει στο μέλλον ανάποδα και να μην ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Επικεντρώσου στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να θυμάσαι, ότι όλα δεν είναι για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσεις σήμερα τον εαυτό σου, Σκορπιέ μου, να μπει σε δεύτερη μοίρα από επιπόλαιες σκέψεις ή ανώφελες αποστολές. Η εστίαση στις καταστάσεις που σε απασχολούν, είναι σημαντική, ανεξάρτητα από το τι θ’ αρχίσει τώρα. Ξεκίνησες πάντως να αντιλαμβάνεσαι, ότι έχεις φέρει τις υποθέσεις σου σε καλό σημείο κι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασφαλώς, Τοξότη, είναι πάντοτε συνετό να εκπληρώνεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά σήμερα το μυαλό σου πιθανώς ν’ απασχολείται από άλλα πράγματα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αλλά η επιθυμία σου για κοινωνικοποίηση είναι ισχυρότερη από την αποφασιστικότητά σου να αφιερώσεις χρόνο σε κάποια θέματα που έρχονται από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει πάντα ένα παρορμητικό στοιχείο στη συμπεριφορά σου, Αιγόκερε, αλλά καταφέρνεις να επωφεληθείς από τον προχωρημένο σχεδιασμό σου. Είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα να φαίνονται καλά, όταν δεν υπάρχουν άμεσα εμπόδια για την πρόοδό σου. Οι κινήσεις σου διατηρούν τη θετική σου στάση, ακόμη κι όταν πρέπει ν’ αλλάξεις τα σχέδιά σου, για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόοπτες καταστάσεις σου δημιουργούν μεγάλο άγχος, Υδροχόε μου, κι αυτό γίνεται αφορμή να δυσκολευτείς περισσότερο στην διεκπεραίωση των προσωπικών σου ζητημάτων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Μη φοβηθείς και να προχωρήσεις όσο αργά απαιτείται.

ΙΧΘΥΣ

Απόφυγε αυτό το διάστημα, Ιχθύ μου, να ξεκαθαρίσεις πράγματα για τα οποία δε γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Ο απαιτούμενος χρόνος αντιμετώπισης καταστάσεων θα χρειαστεί να επιμηκυνθεί. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα