Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/08

Σήμερα περνά η Σελήνη στο Ζώδιο του Σκορπιού! Διορατικότητα, ερωτισμός και ανάγκη από οικονομική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Νερού, αλλά και της Γης!

ΚΡΙΟΣ

Οι πλανήτες στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, Κριέ, προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση των ικανοτήτων που διαθέτεις. Η δημιουργικότητά σου σήμερα ενισχύεται με δραστικό τρόπο και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο στόχο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, Ταύρε μου, αλλά ταυτόχρονα σε ακολουθεί ο δισταγμός, δυσκολεύοντας κάθε μορφή δράσης. Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα «θέλω» σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν, αν εσύ πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ίσως, Δίδυμε, σήμερα να έχεις την ιδέα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να κάνεις άλλα πράγματα, που θα σε αποφορτίσουν ψυχικά. Παρόλο που μπορείς να επωφεληθείς από κάτι εκτός των κανονικών ωρών εργασίας σου, ανυπομονείς να τελειώσεις και κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε, οι καταστάσεις θα εξελίσσονται με ραγδαίο τρόπο. Εναρμονίσου το συντομότερο με το περιβάλλον και φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έξυπνο τρόπο, για ν’ ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που διαρκώς αυξάνονται. Μην αποσυντονίζεσαι από άσκοπες προκλήσεις.

ΛΕΩΝ

Η πιθανότητα ενός ταξιδιού ξεπροβάλλει στον ορίζοντα, Λέων. Μη βιαστείς να αρνηθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης, κάποιες ευχάριστες συγκυρίες ανανεώνουν τη διάθεσή σου και τελικά κερδίζεις πολύ περισσότερα απ’ όσα αρχικά φαντάζεσαι. Μη δείχνεις αρνητική διάθεση, αντίθετα χαλάρωσε και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καταστάσεις, Παρθένε μου, εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς, γεγονός που σ’ έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μην απογοητεύεσαι, αντίθετα συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, για να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήσεις σήμερα περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι δυσκολίες του παρελθόντος, Ζυγέ μου, σ’ έχουν βυθίσει σε μελαγχολία και δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι ακόμη μακρύς, αλλά χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα κι επιλογές που έχεις ήδη κάνει, για να προχωρήσεις δυναμικά. Προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες γνωριμίες, Σκορπιέ, φέρνουν πολύ σύντομα συζητήσεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από τρίτα πρόσωπα, ώστε να μη χρειαστεί σύντομα ν’ αλλάξεις γνώμη. Εξέτασε κάθε παράμετρο, πριν αποφασίσεις για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις τον τελευταίο καιρό, Τοξότη, εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Εξήγησε στην οικογένειά σου, πως είναι απαραίτητο να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του το συντομότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ερχόμενο χρονικό διάστημα, Αιγόκερέ μου, τα πράγματα αλλάζουν κατεύθυνση και βγαίνεις προσωρινά από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις, αλλά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα, θα πετύχεις περισσότερα χωρίς να πιέσεις κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας, Υδροχόε μου, δεν είναι δεδομένος για κανέναν. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις χωρίς θυσίες όλα όσα επιθυμείς. Μη χάνεις, λοιπόν, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κι όλα μπορούν να πάνε καλά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι χρειάζεσαι βοήθεια, ζήτησέ την, λοιπόν, και θα την έχεις. Τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα σε στηρίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Είναι πολύ πιθανόν, Ιχθύ, να δεχτείς ξαφνικά μία πρόταση με τεράστιες δυνατότητες. Μη βιάζεσαι να την απορρίψεις, αλλά ούτε και να ενθουσιαστείς. Εξέτασέ την προσεκτικά και οι λεπτομέρειες θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Πηγή: Oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα