Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/08

Σελήνη Σύνοδο με Δία σήμερα και Τρίγωνο με Ποσειδώνα! Μία άκρως συναισθηματική Παρασκευή με ιδιαίτερη τύχη για να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, Κριέ μου, κυρίως τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν, Ταύρε μου, να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι στο οποίο δε συμμετείχες. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, αλλά φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή παράμετρο. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια, Δίδυμέ μου, τώρα που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα είναι έτσι για πάντα, οπότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δεν θ’ αργήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια, Δίδυμέ μου, τώρα που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα είναι έτσι για πάντα, οπότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δεν θ’ αργήσει.

ΛΕΩΝ

Νέες ιδέες παρουσιάζονται επί τάπητος τώρα, Λέων, και χρειάζεται προσεκτική εξέταση για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο περίγυρός σου κι οι φίλοι, Παρθένε μου, δείχνουν συγκρατημένη διάθεση προς εσένα. Μην τους κατηγορείς, αλλά προσπάθησε να μπεις στη δική τους θέση, για να δεις τα λάθη που σου χρεώνουν. Αργότερα, θα καταφέρεις πιο πολλά, με ηρεμία και καλή συζήτηση, που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αιτία να κερδίσεις την εκτίμηση και υποστήριξη ατόμου, με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε ν’ αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να κερδίσεις το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία, Σκορπιέ μου, που σε κούρασε και σ’ οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, ήρθε πλέον ο καιρός για ν’ ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά, και οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες κι ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, κι είναι πολύ πιθανόν ν’ αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς τελικά να μείνει ίχνος. Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην τρομάζεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί, οπότε μέχρι τότε απόφυγε περιγραφές… καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια νέα καταφτάνουν, Υδροχόε, και χάνεις προσωρινά τη βολή σου. Φυσικά, πολύ σύντομα διαπιστώνεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου αλλά μέχρι τότε φρόντισε να μη φέρεις τα πάντα σε σύγχυση, με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Ένα άτομο του παρελθόντος, Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε τα όριά σου σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη φορά, για να μη βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι μπορούν ίσως να βελτιωθούν λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα