Ρέμος – Μπόσνιακ: Το προσκλητήριο και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Την περίοδο που ο Αντώνης Ρέμος ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα αρχίζουν να γίνονται πλέον γνωστές και κάποιες λεπτομέρειες από τον επερχόμενο γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Μια από αυτές είναι το προσκλητήριο, που εστάλη στους περίπου διακόσιους καλεσμένους της πιο σημαντικής βραδιάς για τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή και την αγαπημένη του.
Η λευκή πρόσκληση γράφει: «Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».

Ακολουθούν με μεγάλα μαύρα γράμματα τα μικρά ονόματα του ζευγαριού και με μικρότερα αυτό της κόρης τους, η οποία θα είναι παρανυφάκι όπως είχε πει ο Αντώνης Ρέμος στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Μετά παρατίθενται τα ονόματα των τεσσάρων κουμπάρων και η διευκρίνηση ότι μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.
Αυτός δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό κτήμα του κυρίου Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυπόμπη, με προσκεκλημένους μόλις διακόσια άτομα, αριθμός πολύ μικρός αν πάρουμε ως δεδομένο τον ευρύτατο κοινωνικό κύκλο του Αντώνη Ρέμου.

Πολλοί περίμεναν ότι οι προσκεκλημένοι θα ήταν πάνω από τετρακόσια άτομα, όμως κάτι τέτοιο αποκλείστηκε από το ζευγάρι, που επέλεξε να παντρευτεί σε πολύ πιο στενό κύκλο.
Η φιλική σχέση ανάμεσα στον ερμηνευτή και τον ισχυρό άνδρα του Alpha έγινε ακόμη πιο στενή το τελευταίο διάστημα-άλλωστε ακούστηκαν πολλά για συνεργασία του Ρέμου με το κανάλι σε συγκεκριμένο μουσικό format-και η επιλογή του κτήματος έγινε μετά από προτροπή του πρώτου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα είναι και ο ένας από τους τέσσερις κουμπάρους που επέλεξε το ζεύγος για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Οι άλλοι τρεις θα είναι ο ισχυρός άνδρας του Nammos Γιάννης Παπαλέκας, ο επιστήθιος φίλος του Αντώνη Κώστας Πηλαδάκης και η κολλητή της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου.

Το εντυπωσιακό κτήμα του γνωστού επιχειρηματία προσφέρει στο ζευγάρι, αυτό που επιθυμούσαν για την συγκεκριμένη ημέρα, την ιδιωτικότητα απέναντι σε αυτή την τόσο προσωπική όσο και ιερή στιγμή της ζωή τους.

Προσφέρει απόλυτη κάλυψη και είναι απρόσιτο σε όλους όσους δεν θα έχουν προσκληθεί, δηλαδή δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία.
Ο γάμος θα γίνει μέσα στο εκκλησάκι του κτήματος και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεξίωση που αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρτι.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι ηχηρά ονόματα από τον χώρο του εφοπλισμού και των επιχειρήσεων αλλά και κολλητοί φίλοι του ερμηνευτή όπως ο Ζαννής Φρατζέσκος με την σύζυγό του.

Κάποιοι λένε όχι άδικα ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς για τον μέχρι πριν λίγα χρόνια αιώνιο εργένη που βρήκε στην Υβόννη Μπόσνιακ το λιμάνι του και έριξε άγκυρα.
Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που σταδιακά έφερε την συγκατοίκηση για το αγαπημένο ζευγάρι, που ήταν αχώριστο σε μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Ο ερχομός της κόρης τους πριν τρία χρόνια και πέντε μήνες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η ολοκλήρωση ενός έρωτα που ανεβαίνει φέτος τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η μικρή θα είναι παρανυφάκι στον γάμο στον γάμο της χρονιάς, την φυσική κατάληξη μετά και από την πολυπόθητη πρόταση γάμου του Αντώνη στην Υβόννη.
Μια πρόταση που έλαβε χώρα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, από αυτά που αφήνουν άφωνη μια ερωτευμένη γυναίκα, ειδικά όταν δεν την περιμένει, σε ένα ταξίδι όπου ο Αντώνης θα τραγουδούσε την επομένη στην Κουρσεβέλ.

Η ρομαντική πρόταση γάμου

Μερικά 24ωρα πριν φύγει το 2017 ο Ρέμος βρήκε την ευκαιρία να κάνει αυτό που ήθελε για μήνες , πιστεύοντας ότι το timimg και ο χώρος ήταν τα πλέον κατάλληλα.
Με το χιόνι να πέφτει πυκνό στην Κουρσεβέλ ζήτησε από την Υβόννη να γίνει γυναίκα του, προσφέροντας και το απαραίτητο μονόπετρο, μια νύχτα του περασμένου Δεκέμβρη.
Μετά από δέκα χρόνια σχέσης και κοινής συμβίωσης μαζί της ήξερε ότι είχε βρει την ιδανική σύντροφο της ζωής του, αυτή με την οποία θα ανέβει στις 15 Σεπτεμβρίου τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα