Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 20/08

ΚΡΙΟΣ: Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου θα παραμελήσεις σήμερα λίγο τη σχέση σου, φίλε Κριέ. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου αλλά η συμπεριφορά σου, τους αποτρέπει να στα εκδηλώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από το σύντροφό σου, γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στη σχέση σου, αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στο σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική, φίλε Δίδυμε; Με το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Αν ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στη σχέση σου φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Για εσένα που σε έχει κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά και εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει αυτό που προσμένεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το συναντήσεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο.

ΖΥΓΟΣ: Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με το σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και εκείνον. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην ξεχάσεις να βγεις έξω το βράδυ γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί εάν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Πολύ καλή θα είναι η ημέρα για να ασχοληθείς με τα παιδιά και την βελτίωση των σχέσεων μαζί τους. Όσοι δεν έχετε σχέση, οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι στο χέρι σας να το γοητεύσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της σήμερα, αλλά στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το σύντροφό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η σημερινή όψη και ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το σύντροφό σου σήμερα ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η όψη της ημέρας σε ευνοεί για να βγεις, να διασκεδάσεις και… ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσεις και το άλλο σου μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή όψη ανεβάζει την γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το σύντροφό σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας και ίσως τώρα βάλεις νέες βάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς καλό θα ήταν να περάσετε το βράδυ σας κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ίσως να συναντηθείτε με παλιούς, καλούς φίλους, που έχετε καιρό να δείτε.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/08

Σχετικά άρθρα