Νατάσα Βαρελά: Η δημοσιογράφος που πέθανε σε ηλικία μόλις 33 χρονών- Η αξιόλογη πορεία της και το μοιραίο τέλος που ήρθε μέσα σε 2 ώρες

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον δημοσιογραφικό κόσμο. Η μόλις 33 χρονών συνάδελφος Νατάσα Βαρελά έφυγε από τη ζωή αφήνοντας στη μέση την αξιόλογη πορεία της. Η νεαρή δημοσιογράφος άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής. Μπορεί να απουσίαζε από την εργασία της λόγω αδιαθεσίας ωστόσο κανείς δεν θα φανταζόταν ότι θα έφευγε τόσο γρήγορα.
Η Νατάσα Βαρελά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν έπασχε από κάποια νόσο αντίθετα ο θάνατος της ήρθε ξαφνικά.

natasa-varela-3
Φωτογραφία: facebook/Natassa Varela

Πώς ξεκίνησαν όλα και πώς έφυγε από τη ζωή;

Όπως έγινε γνωστό αιτία θανάτου υπήρξε η διάτρηση στομάχου. Ούτε η ίδια αλλά ούτε οι γονείς της περίμεναν ότι η αδιαθεσία που ένιωθε τις τελευταίες 10 ημέρες θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Αρχικά ένιωθε κάποιες στομαχικές διαταραχές στις οποίες δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία παρά το γεγονός ότι την εμπόδιζαν από το να εργαστεί. Πώς άλλωστε να φανταστεί ότι ο πόνος στο στομάχι θα μπορούσε να έχει αυτά τα αποτελέσματα… Τα ξημερώματα της Κυριακή ωστόσο τα συμπτώματα εντάθηκαν. Ξεκίνησε ο πυρετός και ο πολύ έντονος πόνος στο στομάχι. Τότε θορυβήθηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο. Όμως η κατάσταση δεν μπορούσε να αντιστραφεί. Μέσα σε δύο ώρες η Νατάσα Βαρελά είχε καταλήξει….

natasa-varela-5
Φωτογραφία: facebook/Natassa Varela

Η σύντομη αλλά πλούσια πορεία της ως δημοσιογράφος

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985. Μόλις τελείωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αργότερα έκανε τοMBA της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πριν ακόμη ολοκληρώσει τις δημοσιογραφικές σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» σε ηλικία 20 χρονών. Στη συνέχεια δοκιμάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ όταν άρχισε να εργάζεται για την εφημερίδα «FINAΝCIAL BOX». Πέρασε ένα φεγγάρι από την εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» στην οποία απασχολούνταν σε ένα από τα ένθετά της. Τον Μάιο του 2007 έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση μέσω του καναλιού «EXTRA 3». Εκεί παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Η συνεργασία της με το κανάλι διήρκησε αρκετά χρόνια. Η δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί και με το κανάλι «EPSILON TV».

natasa-varela
Φωτογραφία: facebook/Natassa Varela

Δημιουργική, συνεπής, εργατική

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο της δημοσιογράφου:
«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

Γιάννη Παπαγιάννης: Tι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν(τον πατέρα της);

Η πρώτη ανακοίνωση του θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου έγινε από τον συνάδελφό της στο κανάλι «EXTRA 3», Γιάννη Παπαγιάννη. Ο ίδιος ενημερώθηκε προσωπικά από τον πατέρα της Νατάσας τα ξημερώματα της Κυριακής αλλά δεν έβρισκε λόγια για να τον παρηγορήσει.

giannis-papagiannis
Φωτογραφιά: facebook/Giannis Papagiannis

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του:
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη με πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…
Γ.Π.»


Δημοσιογράφος του Epsilon κατέρρευσε με την είδηση του θανάτου της Νατάσας

Όπως είναι φυσικό η δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Νατάσας Βαρελά συγκλόνισε τον δημοσιογραφικό και όχι κόσμο. Ιδιαίτερα δύσκολο να το πιστέψουν είναι οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν με την άτυχη κοπέλα. Μία από αυτούς και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς την ώρα της εκπομπής: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι όλοι στο πλατό…». Το γεγονός ότι η Νατάσα Βαρελά είχε συνεργαστεί με τον κόσμο του Epsilon έκανε ιδιαίτερα βαρύ το κλίμα.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/BvP3xVXWasw

Τα συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Συλλυπητήριο μήνυμα του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο της Νατάσας Βαρελά
Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, εκφράζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετική ανακοίνωσή του.

Συλλυπητήρια Δημήτρη Τζανακόπουλου για την απώλεια της Νατάσας Βαρελά

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», αναφέρει στη σχετική δήλωσή του.

Η Ένωση Κεντρώων για τον θάνατο της Νατάσας Βαρελά

Τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα αναφέρει: «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της».

Είναι δύσκολο να το χωνέψει ο ανθρώπινος νους πώς ένα νέος άνθρωπος μπορεί να φύγει από τη ζωή τόσο γρήγορα. Η Νατάσα Βαρελά μπορεί να είχε μία πολύ σύντομη ζωή ωστόσο κατάφερε με το ήθος, την εργατικότητα και την εντιμότητά της να μείνει σε όλους εκείνους που τη γνώρισαν αξέχαστη…

Σχετικά άρθρα