Το tribute της Madonna για την Aretha Franklin κατέληξε σε… εγωκεντρικό παραλήρημα

Περίγελος έγινε η «βασίλισσα της pop» στο Twitter μετά την ομιλία της στα χθεσινοβραδινά βραβεία του MTV, που είχε μεν ως στόχο να τιμήσει την σπουδαία Aretha Franklin, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε… εγωκεντρικό παραλήρημα με θέμα την ίδια την Madonna!

H 60χρονη ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο για το βίντεο κλιπ της χρονιάς, που απονεμήθηκε τελικά στην Camila Cabello για το super hit κομμάτι της, Havana.

Πριν ανακοινώσει την νικήτρια, η Madonna θέλησε να πει δυο λόγια για τη βασίλισσα της σόουλ, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 76 χρονών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Αν και ξεκίνησε αρκετά καλά, λέγοντας ότι η Aretha Franklin αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη, η εξέλιξη ήταν μάλλον… αλλόκοτη, αφού η Madonna συνέχισε αφηγούμενη μακροσκελείς ιστορίες από την δική της καριέρα, το ξεκίνημά της στη μουσική και πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για την ίδια.

Αν και προσπάθησε να συνδέσει κάπως το παραλήρημά της με την εκλιπούσα τραγουδίστρια, λέγοντας ότι σε μία από τις οντισιόν τραγούδησε το κομμάτι You Make Me Feel Like A Natural Woman της Franklin και «κόπηκε», το γεγονός ότι το tribute στη σπουδαία καλλιτέχνη αναφερόταν ελάχιστα σε εκείνη, δεν πέρασε απαρατήρητο στο Twitter.

Πολλοί χρήστες χαρακτήρισαν την 60χρονη pop star εγωπαθή και την κατηγόρησαν ότι προσπάθησε να κλέψει για μία ακόμη φορά την παράσταση, με αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι.

Δείτε μερικά tweet της διαδικτυακής καζούρας με στόχο τη Madonna

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα