MTV Video Music Awards 2018: Οι νικητές, οι εμφανίσεις και η εκρηκτική JLo που σάρωσε

Τα MTV Video Music Awards, διεξήχθησαν για 35η φορά με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Τα ετήσια μουσικά βραβεία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου (ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδος) στο περίφημο «Radio City Music Hall» της Νέας Υόρκης.

Προς έκπληξη πολλών, η φετινή τελετή απονομής δεν είχε παρουσιαστή. Το τιμητικό «Michael Jackson Video Vanguard Award” έλαβε η Jennifer Lopez, η οποία λίγο πριν είχε τραγουδήσει ζωντανά ένα ξεχωριστό medley των επιτυχιών της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο με ένα χρυσό φόρεμα Versace κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η 48χρονη κατάφερε να γίνει η πρώτη λατινοαμερικανίδα καλλιτέχνης που κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο του θεσμού. Στην απονομή ήταν και ο σύντροφος της Alex Rodriguez για τον οποίο μίλησε με άκρως τρυφερά λόγια.

Οι πιο επιτυχημένοι καλλιτέχνες της σεζόν ανέβηκαν στη σκηνή των βραβείων και χάρισαν μία σειρά από ανεπανάληπτες εμφανίσεις. Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές των MTV Video Music Awards 2018 οι, Madonna, DJ Khaled, Rita Ora, Liam Payne, Bebe Rexha, G-Eazy και Shay Mitchell, Backstreet Boys, Common, Millie Boby Brown, Gucci Mane, Lenny Kravitz, Lil Uzi Vert, Tiffany Haddish και Kevin Hart, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Amandla Stenberg.

Δείτε τώρα τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έκαναν εντύπωση. Είτε θετική, είτε αρνητική.

Jennifer Lopez

Madonna

Nicki Minaj

Camila Cabello

Cardi B

Kylie Jenner

Pete Davidson – Ariana Grande

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα