Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/08

Σελήνη Τετράγωνο με Αφροδίτη σήμερα και έρχονται απογοητεύσεις όσον αφορά τον ερωτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Αυτοί που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Είναι γνωστό, Κριέ μου, ότι δε φημίζεσαι για την υπομονή σου, ενώ κι η τάση σου να τα λες «έξω απ’ τα δόντια» και γρήγορα, μπορεί να κάνει ζημιά. Όπως δείχνουν τα πράγματα, σήμερα ίσως συμβεί κάτι λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα κι είναι φυσικό να γίνεις «χίλια κομμάτια» για να τα καταφέρεις και να μην πληγωθεί η υπερηφάνειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη φιλική σου ζωή, Ταύρε, καταφέρνεις με τακτ και διπλωματικότητα να φέρεις τα πράγματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, ώστε τελικά να πετύχεις τους σκοπούς σου! Δε θέλεις να απογοητεύεις τους ανθρώπους γύρω σου και για το λόγο αυτό είτε αμφιταλαντεύεσαι ή προσπαθείς μέσω της ευγένειας, των κομπλιμέντων και των καλών σου τρόπων, να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις πρωτοποριακό κι εφευρετικό μυαλό, Δίδυμε, σου αρέσει η πρόοδος κι η εξέλιξη, οι ιδέες σου είναι αρκετά… εκκεντρικές και βρίσκεις έναν μοναδικό τρόπο να προκαλείς και να ξεχωρίζεις. Τα πας καλά με την τεχνολογία και την ένταξη σε συλλόγους και ομάδες. Χαρακτηρίζεσαι ως άτομο που θα μπορούσε να ακολουθήσει την πολιτική καριέρα ή τουλάχιστον έχεις μία κλίση προς αυτήν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμβουλή μου, Καρκίνε, είναι ν’ αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις γι’ αυτά που σε αγχώνουν και προβληματίζουν.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων μου, θα πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, επιβάλλεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, επειδή αυτά είναι θέματα που δε σου ταιριάζουν και μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά – σιγά θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να ξέρεις, Παρθένε, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις σήμερα ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις όμως, θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, Ζυγέ, αφού ο δυναμισμός σου είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή τους πραγματοποίηση. Πρόσεξε μόνο λίγο τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στενοχωρήσουν τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θ’ αντιμετωπίσεις σήμερα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, Σκορπιέ, και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς, εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος κι η ενέργειά σου θα είναι στο ύψιστό τους σημείο. Η φαντασία σου θα είναι πολύ έντονη κι η άποψη σου για τη ζωή, ξεκάθαρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμπιστεύσου σήμερα τον εαυτό σου, Τοξότη, αφού έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις αμέτρητα πράγματα. Λειτούργησε θετικά, για να αισθανθείς ότι έχεις ασφάλεια, και δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, που μπορεί να σε φέρει πίσω στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να ισορροπήσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μην πιέσεις όμως τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δες τις συνθήκες με περισσότερη αισιοδοξία – θα σου κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθάνσου σήμερα την προσωπική σου δύναμη, Υδροχόε. Πάρε ουσιαστικές και σημαντικές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον, αφουγκράσου τις ανησυχίες, τους φόβους και τις επιθυμίες σου, απογύμνωσε τον εαυτό σου από κάθε προσποίηση κι άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν.

ΙΧΘΥΣ: Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, Ιχθύ. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι κι η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια, πως τα τελευταία γεγονότα δε σ’ έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα θα έρθουν τα πράγματα στα μέτρα σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 22/08

Σχετικά άρθρα