Νίκος Ορφανός – Αντιγόνη Παφίλη: Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς!

Αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Χωρίς υπερβολές. Ο λόγος για τον ηθοποιό και πρώην βουλευτή Νίκο Ορφανό και τη σύζυγο του, τη δημοσιογράφο Αντιγόνη Παφίλη. Το ζευγάρι, είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ ολοκλήρωσε την ευτυχία του με τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους, τον Αύγουστο του 2015.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλοκαίρι μαζί στις 10 και, ανάμεσα σε άλλα, είπε πως σκέφτεται με τη σύζυγό του να μεγαλώσουν την οικογένειά τους υιοθετώντας ένα παιδάκι από χώρα υψηλού κινδύνου.

«Η ζωή με τον γιό μου, είναι χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο. Είναι πολύ ωραία, πολύ κοπιαστική. Είναι άποψη το να είσαι γονιός, είναι απόφαση, θέλει κότσια και δεν ξέρω αν θα βγω καλός πατέρας. Το παλεύω μαζί με τη σύζυγο μου. Αξίζει 1000% τον κόπο να είσαι γονιός. Είναι η τελευταία και η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει κάποιος να γίνει καλύτερος άνθρωπος», είπε ο Νίκος Ορφανός στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» στον ΑΝΤ1! Και αποκάλυψε πως με τη σύζυγό του Αντιγόνη Παφίλη σκέφτονται την υιοθεσία: «Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας και μάλιστα φλερτάρουμε πολύ έντονα και με την υιοθεσία. Θα το ψάξουμε το επόμενο διάστημα και μάλιστα σχεδόν έχουμε αποφασίσει στο να υιοθετήσουμε αν καταστεί δυνατό και από χώρες υψηλού κινδύνου. Από την Αφρική και άλλες χώρες. Έχω φίλους που υιοθέτησαν ορφανά παιδιά από εμπόλεμες ζώνες και το σκεφτόμαστε πάρα πολύ έντονα».

Δείτε το video παρακάτω.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα