Γιάννης Σπαλιάρας: Γιατί δεν κάνει πλέον πολύ σεξ;

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην Ελλάδα από την Δευτέρα. Από την μία η χώρα βγήκε από τα μνημόνια, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωνε πως δεν κάνει πλέον πολύ σεξ. Ο κύριος 4000 – όχι δεν λέμε το νόμο περί τεντιμποϊσμού, αλλά για τις γυναίκες με τις οποίες συνευρέθη ερωτικά – φωτογραφίζεται για το περιοδικό “ΟΚ” και δηλώνει πως αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Το σεξ έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή του, σε σημείο εθισμού δηλώνει ο πρώην παίκτης του Survivor, που πλέον αναφέρει πως δεν εξασκεί και πολύ το άθλημα. Ο άνδρας που δήλωνε στο παρελθόν πως βαριέται πολύ εύκολα πλάι σε μια και μόνη συντροφιά και πως κατάφερνε να μείνει πιστός, το πολύ για τρεις με τέσσερις μήνες, άλλαξε μυαλά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξηγούσε με καμάρι πως έχει συνευρεθεί ακόμη και με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ημέρα, καθώς «τα καλοκαίρια έπεφτε λίγο παραπάνω δουλίτσα…» τώρα προσπαθεί να αφήσει όλη αυτή την κουβέντα και το… άθλημα πίσω του. Όπως λέει άλλωστε δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει ξανά με αριθμούς. Δεν πρόκειται δηλαδή να αναφερθεί στο πλήθος των γυναικών με τις οποίες έχει κάνει σεξ γιατί όλοι θυμούνται τι έγινε την τελευταία φορά που το έκανε.

Για όλα φταίει ο χωρισμός

Ο Σπαλιάρας αποκάλυψε επίσης ότι δεν είναι σε σχέση και ότι αυτό δεν είναι κάτι που επιδιώκει. Ο Γιάννης έχει γίνει σπιτόγατος μιας και αισθάνεται χορτασμένος από καριέρα, διασκέδαση και ταξίδια.

Όπως δημοσιοποίησε το μοντέλο και παρουσιαστής σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις αρχές του μήνα, έχει χωρίσει από την Ζωή Τζάνη εδώ και κάποιους μήνες. «Δεν ήθελα να πω κάτι για το γεγονός ότι χώρισα πριν 3-4 μήνες αλλά κουράστηκα να βλέπω δημοσιεύματα που να λένε χώρισε ή δεν χώρισε. Οπότε σας ενημερώνω αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι ότι έχω χωρίσει εδώ και καιρό» έγραψε στο story του.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα