Πρωκτικό σεξ: Συμβουλές για να φτάσεις σε οργασμό!

Κακά τα ψέματα… Ένα από τα πιο παρεξηγημένα είδη σεξ είναι το πρωκτικό σεξ, άσχετα εάν μπορεί να γίνει το απολαυστικότερο σεξ που είχες ποτέ, εφόσον ακόμα δεν το έχεις δοκιμάσει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, επειδή στην περιοχή του πρωκτού καταλήγουν πολλά νεύρα εφόσον υπάρξει σωστή προετοιμασία η διείσδυση μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απολαυστική.

Το εύλογο ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι το εξής: Μπορείς να φτάσεις σε οργασμό στο πρωκτικό σεξ; Με άλλα λόγια, μπορείς να έχεις πρωκτικό οργασμό;

Τι είναι ο πρωκτικός οργασμός;

Για αρχή ας δούμε μαζί τι ακριβώς σημαίνει η έννοια πρωκτικό οργασμός. Με απλά λόγια, πρόκειται για την κορύφωση που προέρχεται από τον έντονο ερεθισμό της περιοχής του πρωκτού, όπου όπως προαναφέραμε βρίσκεται η απόληξη πολλών νεύρων. Γενικότερα, ο οργασμός είναι η απότομη απελευθέρωση όλης της σεξουαλικής μας έντασης και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τον βιώσει μια γυναίκα, ακόμα και μέσω του πρωκτού.

Πώς εξηγείται αυτό;

Εδώ είναι θέμα… φυσιολογίας, καθώς όπως επισημαίνουν οι ειδικοί πολλά νεύρα που περνάνε από τα τοιχώματα του πρωκτού καταλήγουν στον κόλπο και το αιδοίο, οπότε είναι πολύ πιθανό μια γυναίκα να βιώσει οργασμό ακόμα και μέσω της πρωκτικής διείσδυσης. Επίσης, τα «πόδια» της κλειτορίδας μπορεί να εκτείνονται μέχρι τον πρωκτό, οπότε και έτσι μπορεί να υπάρξει ερεθισμός και οργασμός.

Στην περίπτωση του άνδρα, ο πρωκτικός ερεθισμός φέρνει έντονη απόλαυση στην περιοχή του προστάτη.

Πώς θα πετύχεις τον πρωκτικό οργασμό;

Προσπάθησε κατά τη διείσδυση του πέους ή του δονητή σου να υπάρξει κατεύθυνση προς το σημείο του αφαλού, στη διαδρομή του οποίου βρίσκονται πολλά από τα νεύρα που προαναφέρθηκαν. Ακόμα κι αν δεν έχεις τις συνηθισμένες αντιδράσεις, η όποια έντονη αίσθηση έχεις είναι ουσιαστικά οργασμός.

Απλά βήματα για να φτάσεις σε πρωκτικό οργασμό:

Πάρε τον χρόνο σου

Σε κάθε περίπτωση δεν θέλει βιασύνη. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στην προεργασία που θα κάνεις καθώς ο πρωκτός δεν είναι κόλπος και απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση!

Ξεκίνα από το μικρότερο

Μην πας κατευθείαν να βάλεις μέσα έναν δονητή ή το πέος του καλού σου, εφόσον δεν το έχεις ξανακάνει. Ξεκίνα σταδιακά με κάτι μικρότερο, όπως ένα δάχτυλο… Στη συνέχεια μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος των αντικειμένων που διεισδύουν στον πρωκτό σου, πάντα σταδιακά. Ιδανικό για αυτό είναι μια πρωκτική σφήνα.

Βάλε τον σύντροφο μέσα!

Μην διστάσεις να καλέσεις τον σύντροφό σου να συμμετάσχει κι αυτός στο ξεχωριστό σου παιχνίδι. Εφόσον έχεις συνηθίσει την αίσθηση του ξένου αντικειμένου στον πρωκτό σου, ζήτα του να βάλει αυτός το δάχτυλό του ή να κατευθύνει τον δονητή μέσα σου.

Κάνε τη διείσδυση διπλή

Ξεχωριστή απόλαυση θα σου προσφέρει η λεγόμενη διπλή διείσδυση, κατά την οποία εκτός από την κολπική διείσδυση του πέους μπορείς να έχεις κρατημένη μια σφήνα στον πρωκτό ή να πάρεις τέτοια στάση ώστε να μπορεί ο σύντροφός σου να διεισδύσει με το δάχτυλό του.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα