Βαθιά διείσδυση: Η ιδανική στάση για πολλαπλούς οργασμούς!

Το ζητούμενο στο σεξ, σε κάθε είδος και τύπο, είναι η επίτευξη οργασμού, η οποία πραγματοποιείται με έναν και μόνο τρόπο, εφόσον φυσικά μιλάμε για κολπικό οργασμό: Την βαθιά διείσδυση.

Πρόσεξε! Δεν μιλάμε για διείσδυση του πέους που θα φτάσει απλά στα… μισά της διαδρομής, αλλά για διείσδυση που θα καλύψει όλο το εύρος του κόλπου σου και θα πάει βαθιά μέσα σου.

Επειδή, όμως κανένας άνδρας, οπότε μάλλον ούτε και ο καλός σου, διαθέτει τόσο μεγάλο πέος που με τη μια θα μπορεί να σου κάνει βυθομέτρηση, δες ποια είναι η ιδανική στάση ώστε να συμβάλεις κι εσύ στην προσπάθεια αυτή.

Η ιδανική στάση

Στην περίπτωση αυτή αναφερόμαστε στην στάση «λόφος». Τι είναι; Πρώτα από όλα μην αγχώνεσαι γιατί δεν πρόκειται να ανέβεις κανέναν λόφο ή καμία ανηφόρα. Η στάση ονομάζεται έτσι λόγω της κλίσης που παίρνει το σώμα σου.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια παραλλαγή της στάσης «στα τέσσερα». Αυτό που πρέπει να κάνεις, όμως, είναι να χαμηλώσεις πολύ στο στήθος σου, προς την επιφάνεια που έχεις ξαπλώσεις ώστε να ακουμπάς με το στέρνο σου, τεντώνοντας μπροστά τα χέρια σου.

Σκοπός σου δεν είναι άλλος από το να προτάξεις τα οπίσθιά σου, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό τον κόλπο σου, κάνοντας τη διείσδυση του καλού όσο πιο βαθιά και πιο απολαυστική γίνεται.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα