Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/08

Και τα γενέθλια για τα αγαπημένα μας Παρθενάκια μόλις ξεκίνησαν! Τους ευχόμαστε τα καλύτερα αλλά και στους υπόλοιπους της Γήινης και Υδάτινης ομάδας του Ζωδιακού, που ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτήν την θέση του Ήλιου!

ΚΡΙΟΣ: Αισθάνεσαι απομόνωση, Κριέ, βλέποντας πως δεν έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό είναι ν’ αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Επίσης, φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα πάντως, θα καταλάβεις ότι τελικά μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου, ενώ θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Με το ταλέντο που σε διακρίνει, Ταύρε, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν άπιαστα. Σήμερα, μπορείς να επιτύχεις οτιδήποτε σκεφτείς, αρκεί να μην καταπιαστείς ταυτόχρονα με όλα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να έχεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Χάρη στην ευελιξία και στη διπλωματικότητά σου, θα καταφέρεις πολλά πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα προσεγγίζεις όπως είναι και η μεγάλη σου ευαισθησία να σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε τι καινούργιο, Καρκίνε, σου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες μαζί κι έτσι να βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινοτομίας. Εκπλήσσει, αρέσει, αλλά κι ενοχλεί τους άλλους που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους, που εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν.

ΛΕΩΝ: Κάτι καινούργιο διαφαίνεται στον ορίζοντα, Λέων, γι’ αυτό μη στέκεσαι σε όσα τελείωσαν κι αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μη δυσπιστήσεις ή υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιμονή κι η υπομονή σου, Παρθένε, σήμερα θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου, με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος κι ευδιάθετος.

ΖΥΓΟΣ: Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Καλύτερα είναι, να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα, που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν κάνεις οτιδήποτε σημαντικό σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα τεκταινόμενα και από μία άλλη, διαφορετική κι ίσως πιο ρεαλιστική, σκοπιά. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά – σιγά θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ν’ αρχίσεις από σήμερα, Τοξότη, να καταστρώνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μη χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις γι’ αυτά που σε αγχώνουν και προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή υπομονή, Αιγόκερέ μου, ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, θα πρέπει να φανείς προσεκτικός απέναντι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, καθώς αυτές δεν ταιριάζουν στο ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρεθείς σήμερα σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου, Υδροχόε μου, καθώς και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, μέχρι να βρεις κάποια λύση. Η ψυχική σου διάθεση θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις αυταρχικές τάσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να αντιδράς με πείσμα.

ΙΧΘΥΣ: Θα σου προκληθούν σκέψεις για τον εαυτό σου, Ιχθύ μου, και για τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις όμως, ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός κι αποδοτικός. Παρόλο που θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας, κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 23/08

Σχετικά άρθρα