Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 23/08

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία συνετή στάση στις κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είσαι Ταύρος, στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και να μην αφήσεις τα εξωτερικά προβλήματα να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρασε ένα όμορφό βράδυ με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις χαλαρά και όμορφα. Σου χρειάζεται!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός και θελκτικός γίνεται απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αναστολές και οι φοβίες σου σε έχουν κλείσει για τα καλά στο καβούκι σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Αν προκύψει και κάτι ερωτικό, καλώς να έρθει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, ενώ αν είσαι μόνος σου, ρίξ’ το και λίγο έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Μία εσωτερική αναζήτηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

ΛΕΩΝ: Αν είσαι Λέων, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απόψε θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου χαλαρά και ήρεμα και εξήγησε του ότι σε στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι παίρνει αποφάσεις χωρίς και την δική σου έγκριση και συμμετοχή. Δώσε του να καταλάβει ότι υπάρχεις κι εσύ σε αυτήν τη σχέση. Και αν ακόμα είσαι σε μοναχική περίοδο και στεναχωριέσαι, βγες έξω με τους φίλους σου, μοιράσου μαζί τους τις έννοιες σου και θα νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν περιορίσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου. Όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα… φλερτ, γνωριμίες και έρωτες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό σου, για να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορούν να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στη σχέση σου, επικρατεί ηρεμία και αλληλοκατανόηση. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου για να σε στηρίξει και αυτό σου το δείχνει εμπράκτως, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε φέρνει πιο κοντά του. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα, σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Όσο για σένα, που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφο σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/08

Σχετικά άρθρα