Ζώδια και ερωτικό γεύμα! Ποιες είναι οι προτιμήσεις τους;

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είναι κοινό μυστικό, ότι εάν θέλεις να κατακτήσεις το άλλο σου μισό , το ταίρι που σε έχει γοητέψει, καλό είναι να ξεκινάς από ένα ωραίο γεύμα. Πώς όμως θα μπορέσεις να μαντέψεις τις διατροφικές συνήθειες του αγαπημένου σου, τις προτιμήσεις του, ώστε να κάνεις την έκπληξη και να τον φέρεις στα μέτρα σου; Έτσι, λοιπόν, και πάλι η Αστρολογία σου ανοίγει τα μάτια, δίνει δηλαδή πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες του αγαπημένου σου , ανάλογα βέβαια με το ζώδιο του και έτσι μπορείς να ετοιμάσεις το δείπνο των ονείρων του , και να τον σαγηνέψεις με τις ικανότητες σου ως οικοδέσποινα.

Κριός

Ο Κριός είναι εύκολος στο φαγητό, με την έννοια ότι τρώει συνήθως γρήγορα, είναι παρορμητικός και έτσι μπορεί και να μην καταλάβει τι είδους μαγείρισσα είσαι,. Έτσι λοιπόν, ο Κριός είναι τόσο κολλημένος στο τι θα επακολουθήσει μετά το γεύμα, και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ή να κάνεις φοβερές ετοιμασίες. Αρκεί να έχεις ετοιμάσει κάτι απλό, συνήθως κρέας ή ψάρι, χωρις πολλά καρυκεύματα, αλλά επιβάλλεται να μην ξεχάσεις το ποτό. Μπορείς να παραλείψεις το γλυκό ή να το αντικαταστήσεις με μια φρουτοσαλάτα.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι δύσκολος στο φαγητό, δίνει μεγάλη σημασία στις αισθήσεις του και είναι καλοφαγάς. Φυσικά και θα τεστάρει τις γνώσεις σου γύρω από την μαγειρική, θα θέλει να του ετοιμάσεις κάτι πικάντικο, αλλά και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψεις. Το γεύμα πρέπει να περιλαμβάνει, αρκετά ορεκτικά, ίσως πρέπει και να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για το κρασί και για να τον ευχαριστήσεις, φυσικά θα έχεις και το ανάλογο επιδόρπιο. Δεν επιτρέπονται τα γευστικά λάθη. Είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος , θέλει ατμόσφαιρα για να ευχαριστηθεί το γεύμα του , σίγουρα δεν θέλει το παραδοσιακό γεύμα, και προτιμά να δοκιμάσει την εξωτική κουζίνα σου, με τη συνοδεία μουσικής – και μπορεί να παρασυρθείτε σε λόγια και αγκαλιές και το φαγητό τελικά να κρυώσει. Επίσης, είναι αρκετά πολυλογάς, και περίεργος , έτσι θα ρωτήσει τα πάντα για το πιάτο που του σερβίρεις και δυστυχώς, εάν κάτι δεν του αρέσει, θα στο πει κατάμουτρα, και χωρίς να το πολυσκεφτεί. Όμως δεν πρόκειται να σε κρίνει από τις μαγειρικές σου ικανότητες. Είναι αρκετά καλόβουλος στην καθημερινότητα του.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, ανήκει και αυτός στους δύσκολους, απαιτητικούς, οι οποίοι έχουν άποψη για τη μαγειρική, ακόμα και εάν δεν έχουν μαγειρέψει ποτέ στη ζωή τους, και φυσικά θέλουν το γεύμα σου να θυμίζει το οικογενειακό πιάτο. Είναι παραδοσιακοί τύποι, το ξέρεις, κολλημένοι με την κουζίνα της μαμάς τους, και πάντα θα σε συγκρίνουν μαζί της. Έτσι και για να τον σαγηνέψεις, θα πρέπει να ρωτήσεις για τις διατροφικές του συνήθειες, είναι συνήθως ιδιότροπος και ίσως αλλεργικός και προτείνω να καλέσεις και τους γονείς του για να του κάνεις έκπληξη. Δεν μένει ποτέ ευχαριστημένος.

 

Λέων

Ο Λέων είναι ο μεγαλομανής, κοίτα να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ετοιμάσεις ένα γεύμα κυρίως με ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες, το πιο ακριβό κρασί και βέβαια την ανάλογη, εντυπωσιακή σαλάτα Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις όλη σου την τέχνη, ή και εάν δεν το κατέχεις, καλύτερα να δώσεις παραγγελία στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης σου και να τον καταπλήξεις. Αισθάνεται μοναδικός και για αυτό θέλει από εσένα να τον βλέπεις σαν βασιλιά.. Έτσι, στόλισε το τραπέζι , επέλεξε την κατάλληλη μουσική και προσπάθησε να κάθεστε σε τραπέζι που έχει θέα. Φυσικά το σερβίτσιο να είναι από τα ακριβά…

 

Παρθένος

Ο Παρθένος, είναι άτομο της λεπτομέρειας, τελειομανής και προσέχει αρκετά την διατροφή του, έτσι να φροντίσεις να είναι όλα στην εντέλεια, άψογα από θέμα καθαριότητας και να έχεις επιλέξεις και το ανάλογο τραπεζομάντηλο. Φυσικά και τηρείς τους κανόνες υγιεινής, αποφεύγεις τα καρυκεύματα και φροντίζεις το γεύμα να είναι λιτό και κυρίως εύπεπτο. Τέλος προτίμησε, κάτι ελαφρύ για επιδόρπιο και περίμενε να φέρει και κάτι από το σπίτι, κάτι που θα έχει ετοιμάσει ο ίδιος, μήπως και δεν του αρέσει αυτό που θα του ετοιμάσεις; σε άγχωσα το ξέρω, αλλά πρέπει να έχεις φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι καλόβολος, δηλαδή δεν θέλει να σε κουράσει , θα σου πει χίλιες φορές να μην το παρακάνεις, ότι είναι λιτοδίαιτος και ότι δεν πρέπει να κάνεις πολλές ετοιμασίες. Φυσικά και θέλει να τον περιποιηθείς, να έχει λουλουδια το τραπέζι, να είναι όμορφα διακοσμημένος ο χώρος, και όσο για το φαγητό, δεν θα πέσει με τα μούτρα, έχει τρόπους και θα αφήσει και στο πιάτο του. Γενικά, θα ανεχτεί τις διατροφικές σου συνήθειες και δεν θα σε προσβάλλει, εάν κάτι δεν του αρέσει. Πολλές φορές εθίζεται στο αλκοολ και στα πούρα.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, θέλει ατμοσφαιρα ερωτική, για να ευχαριστηθεί το γεύμα του, έτσι να ντυθείς ανάλογα και να φροντίσεις το γεύμα να είναι αφροδιακό και για να ανάψουν τα αίματα. Σίγουρα δεν θέλει κάτι απλό, είναι μια διαδικασία που επιθυμεί να απολαύσει και δεν βιάζεται να τελειώσει το γεύμα του. Θα δοκιμάσει όλα τα πιάτα και περιμένει και το επιδόρπιο, οπότε καταλαβαίνεις, ότι θέλει να ξεπεράσει τα όρια του και μη κάνεις τσιγκουνιές. Πρέπει να του τα δώσεις όλα, γιατί περνάς από τεστ και είναι έτοιμος να σε εκδικηθεί, εάν δεν τον περιποιηθείς , όπως του αξίζει..

 

Τοξότης

Ο Τοξότης, είναι παιδί της περιπέτειας, προτιμά τα πικνικ, τα εξωτικά γεύματα, κάτι ιδιαίτερο λοιπόν να ετοιμάσεις και μη δείξεις ότι έχεις χάσει αρκετό χρόνο μέσα στην κουζίνα. Είναι καλοφαγάς, έχει άποψη για το φαγητό, καθώς έχει ταξιδέψει αρκετά και έχει δοκιμάσει αρκετά περίεργα γεύματα, αλλά δεν θα σε χαρακτηρίσει, ούτε και θα επηρεαστεί από το γεύμα που θα του ετοιμάσεις. Θέλει να είσαι άνετη και να πειραματίζεσαι μαζί του. Πιθανόν να έρθει πιο νωρίς για να φτιάξετε μαζί το γεύμα. Οπότε, δεν αγχώνεσαι.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι παιδί του Κρόνου, θέλει πρωτόκολλο για να φάει, πρώτο πιάτο, δεύτερο..ποτήρι για το κρασί, ποτήρι για το νερό, επιθυμεί να τηρήσεις ότι ξέρεις και εάν δεν ξέρεις, φυσικά και να μάθεις. Βέβαια, μπορεί να πέσεις και στον παράξενο, που θέλει να μην ξοδευτείς και να φέρει κάτι από το σπίτι να τσιμπήσετε και να ξενερώσετε, βλέποντας τηλεόραση, αλλά εύχομαι να μην σου τύχει αυτή η περίπτωση και τραβάς τα μαλλιά σου. Μπορείς βέβαια να ρωτήσεις για τις προτιμήσεις του, καθώς δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και να σου φύγει το άγχος. Με λίγα λόγια μην πειραματιστείς.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, βέβαια θέλει να τον καλέσεις σε γεύμα, αλλά στο ξεκαθαρίζει, ότι δεν του αρέσουν οι τυπικότητες, δεν δεσμεύεται στην ώρα, και μπορεί να τρώει όρθιος, ενώ εσύ στρώνεις το τραπέζι και δεν είναι για να μπαίνει σε καλούπια. Μπορείς να ετοιμάσεις διάφορες σαλάτες, κάτι ελαφρύ να φάτε, και θα τον δεις να τσιμπολογάει από τα πιάτα, κάπως αφηρημένα και αφοσιωμένος σε αυτά που θέλει να σου πει. Πιθανόν και καποια στιγμή να σου ζητήσει συγνώμη, και να αποχωρήσει , καθώς κάτι προέκυψε. Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά.

 

Ιχθύς

Τρομερό ρομαντικό, ευαίσθητο παιδί, καλλιτέχνης Ο Ιχθύς, θέλει να τον περιποιηθείς, απαιτεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα και φυσικά μπόλικο ποτό για να χαθεί στα συναισθήματά του και να εκφράσει τον έρωτα του. Δεν τρώει πολύ ο Ιχθύς, κυρίως πίνει και για αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το φαγητό, αλλά για το ποτό. Θέλει μουσική, σίγουρα θα χορέψετε, και πιθανόν το φαγητο θα κρυώσει και θα το απολαύσετε την επόμενη μέρα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα