Πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει μια νέα μαμά;

Είσαι νέα μαμά και όλα σου φαίνονται… βουνό; Η ζωή σου άλλαξε 360 μοίρες και εσύ προσπαθείς να προσαρμοστείς ενώ ταυτόχρονα έχεις την απόλυτη ευθύνη ενός νέου πλάσματος που έφερες πριν από λίγο καιρό στη γη; Υπέροχο το συναίσθημα! Αξία ανεκτίμητη! Ωστόσο ενίοτε χρειάζεσαι να ξεφύγεις, να χαλαρώσεις, να μοιραστείς τα άγχη σου και τις εμπειρίες σου με νέες μανάδες!

Τι να κάνεις; Να βγεις στους δρόμους και να αρχίσεις να μιλάς στις μανάδες που βγάζουν βόλτα τα μωρά τους; Θα μπορούσες! Είναι απολύτως υγιές και θα έχετε σίγουρα πολλά να πείτε! Μπορεί έτσι να βρεις νέες φίλες και παρέες αργότερα για τα παιδιά σου!

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της νέας μαμάς;

Ωστόσο, αν ντρέπεσαι να μιλάς σε αγνώστους, υπάρχει η λύση της τεχνολογίας. Άλλωστε πολλές μανάδες χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φτιάχνοντας groups στο viber και στο What’s app, όπου μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Η πρώην CEO της γνωστής dating app Badoo προχώρησε λίγο περισσότερο την κατάσταση και έφτιαξε μια νέα εφαρμογή που είναι αρκετά δημοφιλής στις νέες μανάδες. Πρόκειται ουσιαστικά για το Tinder μανάδων! Εκεί συναντάς μανάδες που σου μοιάζουν -γιατί κάθε μαμά είναι διαφορετική- και μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου σχετικά με τα παιδιά σου αλλά και όχι μόνο!

Μπορείς να τους μιλήσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αν για παράδειγμα το μωρό σου κλαίει ασταμάτητα στις 2 ή τις 3 το βράδυ και έχεις απελπιστεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εν λόγω εφαρμογή για να… ηρεμήσεις και εσύ και σιγά σιγά και το παιδί σου!

Πώς λέγεται η εφαρμογή; Peanut. Και όπως είναι φυσικό, είναι εμπνευσμένη από μια μαμά, που ονομάζεται Michelle Kennedy.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Παντού με το Badoo: O σύντροφός σου είναι ένα… κλικ μακριά!

Σχετικά άρθρα