Πώς φιλάει το κάθε ζώδιο; Σε ποια δεν μπορείς να αντισταθείς;

Το φιλί αντανακλά μια ποικιλία από διαφορετικά συναισθήματα, μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές και παραμένει ένα βασικό ερωτικό στοιχείο των σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Μερικά από τα πιο …αθώα φιλιά, μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για έντονα πάθη, αλλά παρ’ όλα αυτά, το φιλί είναι σημαντικό από μόνο του. Μπορεί να δείξει κατά πόσο ή όχι υπάρχει σεξουαλική χημεία στο ζευγάρι. Και όταν υπάρχει πραγματική χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, ένα φιλί μπορεί να πυροδοτήσει τη μαγεία της ερωτικής έκστασης, ενεργοποιώντας ένα κοκτέιλ ορμονών στον εγκέφαλο και στο σώμα μας. Το φιλί είναι μια μορφή τέχνης, που απαιτεί λίγη …υπομονή, προσπάθεια και πρακτική.

Διαβάστε παρακάτω τον τρόπο που φιλούν τα ζώδια, χωρίς να αντισταθείτε στον πειρασμό…

 

ΚΡΙΟΣ

Το δικό σας φιλί είναι αισθησιακό και παθιασμένο. Προσπαθείτε να βρείτε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξετε το σύντροφό σας και να τον παρασύρετε σε μία ατελείωτη ερωτική επιθυμία. Είστε θελκτικοί, γοητευτικοί, αλλά λίγο ωμοί. Θέλετε να το απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις, μέσα από ένα ρομάντσο, αγάπη και ολοκληρωτικό πάθος. Κάνετε τον άλλον τρελό από επιθυμία, καθώς τα φιλιά σας γοητεύουν τόσο ώστε ο άλλος να χάσει τον έλεγχο. Εσείς οι Κριοί φιλάτε ξαφνικά, παθιασμένα και χωρίς να το περιμένει ο άλλος. Αν δεν εμπνέεστε από το χώρο, δεν μπορείτε να αποδώσετε. Το φιλί σας είναι καυτό και αιφνιδιαστικό με μία έντονη πίεση και λίγο επιδεικτικό. Είστε του «όλα ή τίποτα», γι’ αυτό θέλετε …πάθος και όχι ….τσιγκούνικα φιλιά. Θέλετε δύναμη και ενέργεια και άγγιγμα παντού…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ ρομαντικοί στον τρόπο που φιλάτε, μια και κυβερνήτης σας είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης. Θεωρείτε ότι το φιλί είναι μία εμπειρία που πρέπει να την απολαύσετε ως το τέλος. Πάτε τα πράγματα αργά, δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό. Απολαμβάνετε κάθε στιγμή και το δικό σας φιλί μπορεί να κάνει οποιαδήποτε καρδιά να λιώσει. Για σας το φιλί αποτελεί το πρώτο βήμα για να δείξετε το ρομαντισμό σας. Έτσι, γεμίζετε το σύντροφό σας με αγκαλιές και φιλιά και με αυτόν τον τρόπο επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά και να νιώσετε οικεία. Το δικό σας φιλί είναι αισθησιακό και αργό. Κάθεστε χαλαρωμένοι στον καναπέ και σιγά-σιγά πλησιάζετε πιο κοντά. Όσο πιο πολύ διαρκεί το φιλί σας, τόσο πιο πολύ αισθησιασμό αισθάνεστε. Υπνωτίζεστε και δε σταματάτε να φιλάτε με πάθος.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε ρομαντικοί και η τεχνική των φιλιών σας είναι τόσο εξευγενισμένη, καθώς και αναλυτική, ώστε έλκετε με πάθος το σύντροφό σας. Από τη φύση σας, είστε άτομα εντελώς ανέμελα και πάτε με τη ροή των πραγμάτων. Έτσι, τα φιλιά σας είναι ξεχωριστά, διαφορετικά ανάλογα τη στιγμή, και ζεστά. Καθώς φιλάτε το σύντροφό σας, αυτός θα …ζεσταθεί αμέσως και αισθάνεται άνετα με τη μία. Η φιλική διάθεσή σας και το χαριτωμένο χαμόγελό σας, τους κάνει όλους να λιώνουν με …ένα σας φιλί. Το φιλί σας είναι αισθησιακό και το πάτε αργά και με αυτόν τον τρόπο …ανάβετε αισθησιακά και οι δυο σας. Το φιλί σας είναι περισσότερο διανοητικό όχι και τόσο βαθύ ή συναισθηματικά έντονο, λόγω του ότι το διακόπτετε για να μιλάτε. Μπορείτε να κάνετε κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα, ενώ συνεχίζετε να φιλάτε και σφίγγετε στην αγκαλιά σας τον άλλον… Η ένταση του φιλιού σας είναι μεγάλη και πολλές φορές αν νομίζετε ότι πονάτε τον άλλον, ζητάτε συγνώμη. Είστε λίγο αγχώδεις για τις επιδόσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ζεστοί και στοργικοί στα φιλιά σας. Για να το θέσουμε απλά, τα φιλιά σας είναι η έκφραση της βαθιάς και της αληθινής σας αγάπης. Για σας η αγάπη είναι κάτι σημαντικό και την δείχνετε μέσω της φροντίδας και της οικειότητας και αυτό αντικατοπτρίζεται απολύτως στα φιλιά σας. Κάθε φορά που φιλάτε, αισθάνεστε τη ζεστασιά και την εγγύτητα της αγάπης σας. Το δικό σας φιλί θα αφήσει πάντα το σύντροφό σας να ζητάει περισσότερα. Εσείς, οι συναισθηματικοί Καρκίνοι, φιλάτε κάτω από το φως του φεγγαριού, ενώ περνάτε διακριτικά το χέρι σας στη μέση του συντρόφου σας. Παράλληλα, αισθάνεστε το απαλό άγγιγμα στο λαιμό ή το ελαφρύ άγγιγμα των μαλλιών πάνω σας και αντιλαμβάνεστε και αισθάνεστε την παραμικρή λεπτομέρεια. Το φιλί σας συνοδεύεται με μια ελαφριά εισπνοή και ακολουθεί ένα διαρκές, υγρό φιλί. Μην ξεχνάτε ότι είστε ζώδιο του Νερού και ….σπαρταράτε στη θάλασσα του αισθησιασμού.

 

ΛΕΩΝ

Είστε αισθησιακοί και επιθετικοί και πολύ παθιασμένοι στα φιλιά σας. Έχετε μια στάση ξέγνοιαστη και τολμηρή και αυτό αντικατοπτρίζεται σαφώς στην τεχνική του φιλιού σας. Όταν είστε μαζί οι δυο σας, το φιλί σας είναι εκπληκτικό. Είστε πολύ σεξουαλικοί και το φιλί σας έχει άγριο πάθος και αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα ελαφρύ «δάγκωμα», γεμάτο με σφοδρή επιθυμία. Με αυτό το βαθιά παθιασμένο φιλί σας, προσπαθήστε να μη συντρίψετε τον εραστή σας… Εσείς οι πύρινοι και φλογεροί Λέοντες αρπάζετε τον άλλον από το πρόσωπο, λαχανιάζετε λίγο και κάνετε δηλώσεις αιώνιας αγάπης. Μετά δίνετε ένα βαθύ, καυτό φιλί και …αναστενάζετε για λίγο. Ανησυχείτε για την απόδοσή σας, γιατί θέλετε να είστε οι καλύτεροι. Σας αρέσει να φιλάτε, πηγαίνοντας πίσω από την πλάτη του άλλου και τότε εκδηλώνετε όλο σας το πάθος. Είστε …ακαταμάχητοι στον τρόπο που φιλάτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε άτομα που έχετε τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σας και μπορείτε ακόμη να κοντρολάρετε και το πιο άγριο πάθος σας. Έτσι, τα φιλιά σας είναι ελεγχόμενα και ισορροπημένα. Επιζητάτε την ..καθαριότητα και αυτό ισχύει και για τα φιλιά σας, επίσης. Είστε τελειομανείς με το σύντροφό σας και σας αρέσει τα πράγματα να πηγαίνουν με έναν καθορισμένο τρόπο. Έτσι, προχωράτε και με το φιλί σας, το θέλετε με έναν καθαρό και ισορροπημένο τρόπο. Το δικό σας φιλί είναι απλό, αλλά αποτελεσματικό και επιδέξιο. Δεν παρασύρεστε σε διαχύσεις, ούτε σας αρέσει το πολύ …υγρό φιλί. Δε σφίγγετε τα χείλη, αλλά δίνετε ένα σταθερό, ισορροπημένο φιλί. Είστε ιδεαλιστές και φιλώντας, εκφράζετε την αγάπη σας και τα συναισθήματά σας. Μπορεί να ξεκινήσετε με ένα φιλί στο μέτωπο, αλλά η φαντασία σας, σας πάει πιο μακριά και μεταμορφώνεστε σε έναν φιλήδονο εκτελεστή…

 

ΖΥΓΟΣ

Είστε προσεκτικοί για τα πάντα, αλλά όταν πρόκειται για φίλημα, δίνετε στον εαυτό σας την έξαψη του πάθους. Αν ρωτήσετε τον εαυτό σας πως φιλάτε, τότε η απάντηση είναι: «είστε απλά φανταστικοί»! Είναι υπέροχο που θέλετε να δώσετε στο σύντροφό σας τις καλύτερες των εμπειριών, αλλά μην αφήσετε να σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή από τη στιγμή που φιλάτε. Νιώστε άνετα και απολαύστε τη στιγμή του πάθους σας… Το φιλί που δίνετε εσείς είναι γεμάτο αισθησιασμό και ρομαντισμό. Μπορεί και να προσφέρετε και ένα τριαντάφυλλο, προτού ξεκινήσετε να φιλάτε. Αγγίζετε το πρόσωπο του άλλου και με τα δυο σας τα χέρια και ξεκινάτε να φιλάτε απαλά και ρομαντικά. Είστε οι αιώνιοι εραστές του ονείρου και κάνετε σκέψεις για να είστε για πάντα μαζί σε όλη σας τη ζωή και να φιλάτε κάθε ώρα και κάθε στιγμή…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φιλί για σας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ευγενική και παθιασμένη έκφραση της αγάπης σας. Το φιλί οδηγεί σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον…! Σωστά; Τα χείλη μόνο δε σας αρκούν, όσο και τα άλλα τμήματα του σώματος, οπότε γιατί να μιλάμε μόνο για τα χείλη; Ο ρομαντισμός και το πάθος σας έχει να κάνει με τη χημεία και δεν περιορίζεται μόνο στα φιλιά. Έτσι, εάν είστε ερωτευμένοι, τότε ετοιμαστείτε για άγριες και παθιασμένες νύχτες και για μία αναζήτηση πέρα από τα χείλη. Το δικό σας φιλί είναι βαθύ, ατελείωτο, αισθησιακό και παθιασμένο. Αγκαλιάζετε με πάθος τον εραστή σας, είστε αργοί και σεξουαλικοί και ο τρόπος που φιλάτε κάνει τον άλλον να το θέλει ακόμα περισσότερο. Είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι, προτού εκφράσετε το πάθος σας και την αισθησιακή ηδονή σας. Δίνετε όλη σας την ψυχή και το απολαμβάνετε με …όλη σας την ψυχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ιδανικός τρόπος για να περιγράψει κάποιος το φιλί σας είναι μια τσάντα γεμάτη εκπλήξεις. Δε χάνετε ποτέ την ευκαιρία να δώσετε ένα κλεφτό φιλί ή να κάνετε εκπλήξεις στο σύντροφό σας, με τα φιλιά και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα σας. Φιλάτε το σύντροφό σας, όταν δεν το περιμένει. Είστε πάντα διασκεδαστικοί και τον κάνετε να …μαντεύει το παθιασμένο φιλί σας και το απολαμβάνει κάθε στιγμή. Το δικό σας φιλί περιέχει χαρά και ευτυχία. Προτού αρχίσετε να εκδηλώνετε τον αισθησιασμό σας, μία ευχάριστη συζήτηση σας απογειώνει και σας δημιουργεί σεξουαλικό ερέθισμα. Μία αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας είναι αυτό που χαρακτηρίζει το φιλί σας. Κάνετε πολλά αστεία, προτού ξεκινήσετε να φιλάτε, αρχίζετε από το μέτωπο και μετά συνεχίζετε αργά-αργά το αισθησιακό φιλί σας. Το δικό σας είναι το πιο εκρηκτικό φιλί!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλί σας τα λέει όλα, χωρίς να πείτε ούτε μια λέξη! Αν ο σύντροφός σας νιώθει λυπημένος και αγχωμένος, το αισθησιακό φιλί σας τον ανεβάζει ψυχολογικά. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να κάνετε ένα διάλειμμα από κάθε είδους ένταση. Το βάθος και η ένταση του φιλιού σας θα οδηγήσουν το σύντροφό σας σε κάτι …εντελώς τρελό και με τον καιρό θα θέλει όλο και περισσότερο. Είστε ένας εραστής που επειδή το βρίσκει δύσκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του, τα εκδηλώνετε μέσω του φιλιού σας. Το δικό σας φιλί είναι ένας χείμαρρος από ρομαντισμό, που εκδηλώνεται, καθισμένοι σε ένα παγκάκι ή συζητώντας σε μία καφετέρια. Πρώτα έχετε έρθει πολύ κοντά με το πρόσωπο που αγαπάτε και ύστερα απολαμβάνετε τα χείλη του. Επειδή θέλετε να είστε σίγουροι με το πρόσωπο που θα μοιραστείτε τη ζωή σας, για να χαρίσετε το δικό σας φιλί, προτιμάτε τα ρομαντικά μέρη. Στην αρχή, είστε λίγο σφιχτοί και συγκρατημένοι και όσο η σχέση προχωράει δίνετε όλο σας το πάθος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλί σας είναι μια τέχνη όπου θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο. Είναι πάντα αισθησιακό και γεμάτο οικειότητα. Δε θέλετε να είναι άκομψο και άτεχνο. Δίνετε αρκετά για να το απολαύσετε και είναι σκανδαλιστικό και τολμηρό. Επίσης, δε θέλετε να κλείνετε τα μάτια σας, όταν φιλάτε. Σας αρέσει να φλερτάρετε και απολαμβάνετε τα ρομαντικά φιλιά στα χείλη στο έπακρο. Το δικό σας φιλί είναι λίγο ανασφαλές, αλλά σε λίγο μεταμορφώνεστε σε έναν παθιασμένο εραστή, το οποίο βέβαια εξαρτάται και από τη διάθεσή σας. Πρώτα θα έχετε κάνει μία εγκεφαλική συζήτηση και όταν ερεθιστεί το μυαλό σας, προχωράτε στην …πράξη. Οι κινήσεις σας είναι κατά κάποιον τρόπο λίγο ασυνήθιστες, με ελαφριά ταραχή, γεμάτες πάθος και αισθησιασμό. Το δικό σας φιλί κόβει την ανάσα!

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε ρομαντικοί στο έπακρον. Για σας ένα φιλί είναι ο κόσμος όλος. Το φιλί σας πρέπει να είναι τέλειο, ρομαντικό, οικείο και απαλό. Θα περιποιηθείτε το σύντροφό σας με δώρα και χτίζετε μια ολόκληρη ρομαντική ατμόσφαιρα για να τον φιλήσετε τέλεια. Κάθε φιλί μένει στη μνήμη σας για πάντα και κάνετε οτιδήποτε για να μείνει αξέχαστο. Με το δικό σας φιλί, δείχνετε τη φροντίδα σας, την αγάπη σας και πόσο νοιάζεστε για το άτομο που αγαπάτε. Είναι το φιλί του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, αλλά ευτυχώς χωρίς… τραγωδίες. Αφού είστε ζώδιο του Νερού, το φιλί σας είναι υγρό και ζεστό. Προτού φιλήσετε, προσηλώνετε το βλέμμα σας, το οποίο είναι υγρό και ερευνάτε εξονυχιστικά όλο το πρόσωπο του εραστή σας. Είναι κάτι περισσότερο από ένα παθιασμένο φιλί, είναι το πιο βαθύ και το καλύτερο φιλί!

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Σχετικά άρθρα