Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/08

Και ναι! Στα ξαφνικά όλα αλλάζουν, όλα φτιάχνουν, όλα βελτιώνονται! Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σήμερα και μόνο χαρά μπορούν να περιμένουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής, οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να επιδιώξεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να εξελιχθείς, Ταύρε μου, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί ν’ αποτελούν εμπόδιο στην πορεία σου. Μετά θα εστιάσεις, ενεργά κι ευκολότερα, στο μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απαιτείται, Δίδυμέ μου, να εστιάσεις στις σκοτεινές «γωνίες» κάποιων εξελίξεων, ενώ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντεπιτεθείς. Ίσως σήμερα, να βγουν στο φως κόντρες και αντιπαλότητες που θάφτηκαν παλαιότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα δημιουργήσεις σήμερα μια καινούργια κατάσταση, Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και να έχεις ένα κίνητρο για να δράσεις πιο αποτελεσματικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές, οι οποίες θα σου φέρουν κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Αν καθοδηγήσεις το νου σου προς τη σωστή κατεύθυνση, Λέων, και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά, θα σου φανούν ανανεωμένα κι ελπιδοφόρα. Υπάρχουν προοπτικές, οι οποίες θα αποκαλυφθούν ξαφνικά και θα σε χαροποιήσουν, οδηγώντας τις επιδιώξεις σου στην εκπλήρωσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φαίνεται, Παρθένε, πως μερικές φιλικές σου σχέσεις παραμένουν προβληματικές, οπότε καλύτερα να εξελιχθείς χωρίς κάποιες από αυτές. Όταν το δύσκολο παρελθόν επανεμφανίζεται, απαιτείται ώριμη σκέψη, καθώς μαζί του αναδύονται κι οι λόγοι που σε πρώτο χρόνο σ’ έφεραν σε δυσχερή θέση.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, εμφανίζεται ένας δρόμος προς την περιπέτεια και σε καλεί να επιδιώξεις μεθοδικά τους στόχους σου, αποφεύγοντας κάθε αναποδιά που ίσως εμφανιστεί. Ακόμη κι οι πιο γοητευτικές προοπτικές όμως, απαιτούν την προσεκτική προσέγγιση του μελλοντικού πρωταγωνιστή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διπλωματική δεινότητα κι η ευφράδεια λόγου, Σκορπιέ, θα βγουν σήμερα από τη φαρέτρα σου. Αξιοποίησε κάθε ικανότητά σου, στοχεύοντας κυρίως σε ασχολίες που σε συναρπάζουν. Μια θετική περίοδος ακολουθεί, οπότε εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ: H διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και θα δεις αρκετές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποίησε, Αιγόκερε, τα χαρίσματα και τις ικανότητες των ανθρώπων στο περιβάλλον σου. Είτε πρόκειται για προτάσεις ή για έμπρακτη ενίσχυση, η αρωγή των δικών σου μπορεί να ενισχύσει καίρια τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε κάθε σκοτεινό σημείο των εκκρεμοτήτων σου και προχώρα στην εφαρμογή του πλάνου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φιλοδοξίες που θα έχεις, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλες. Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή μου είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.

ΙΧΘΥΣ: Φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου, Ιχθύ, και όλα θα πάνε καλά στη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό, οπότε φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα