Τανιμανίδης – Μπόμπα: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Το ερχόμενο Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους στη Σίφνο, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου και καλεσμένους συγγενείς, καλούς φίλους και στενούς συνεργάτες, με τους οποίους θέλουν να γιορτάσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει ένα pre-party για την υποδοχή των καλεσμένων τους στο νησί, το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η γαμήλια τελετή στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

 

Instagram/chrismpo

Η νύφη θα φορά ένα ανάλαφρο, αέρινο νυφικό, το οποίο ταιριάζει άψογα στο στιλ της και σχεδίασε για εκείνη η Σίλια Κριθαριώτη – φυσικά θα είναι έκπληξη για το γαμπρό που, όπως λέει γελώντας, στους φίλους του «όποτε μιλά με τις μαμάδες για αυτό, με βγάζουν έξω από το δωμάτιο!». Ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο, που θα ετοιμάσει το outfit του και για το pre-party, ενώ αντίστοιχα η νύφη στο pre-party θα φορά ένα κομψό φόρεμα της Λουκίας. Η τούρτα αλλά και τα γλυκά του γάμου θα είναι από τα Freshτου Ηλία Κρασσά, ενώ ο στολισμός και η διακόσμηση θα είναι λιτά και νησιώτικα, χωρίς υπερβολές.

Στο pre-party, που θα έχει περισσότερο κοκτέιλ ύφος, θα γίνει ένα λάιβ με τζαζ και easy listening κυρίως μουσικές, ενώ για την ημέρα του γάμου, που θα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Όπως μας λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον: «Στον Σάκη και τη Χριστίνα αρέσουν οι παραδόσεις: το λευκό νησιώτικο εκκλησάκι μπροστά στη θάλασσα, η παραδοσιακή είσοδος της νύφης συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Θέλουν να τηρήσουν τις παραδόσεις, να ακούσουν και το “Σήμερα γάμος γίνεται”». Ο άνθρωπος-κλειδί που βοηθά τη Χριστίνα στο weddingplanning είναι η expert στο χώρο της διοργάνωσης γάμων Ελίνα Σμπώκου, ενώ το κομμάτι της επικοινωνίας του γάμου στα media, που έχουν ήδη εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για να έχουν υλικό από όσα θα συμβούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Σίφνο, διαχειρίζεται ο έμπειρος PR manager Γιώργος Ντάβλας.

Πώς όμως προέκυψε η επιλογή της Σίφνου, δεδομένου πως ο ένας είναι από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από τη Λαμία; Πριν από καιρό το ζευγάρι είχε μοιραστεί το όνειρο για την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη. Ονειρεύονταν να παντρευτούν σε ένα παρεκκλήσι κοντά στη θάλασσα και για εκείνους θα ήταν ιδανικό το μέρος του πάρτι να είναι πολύ κοντά στην εκκλησία για να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι. Τότε οι κουμπάροι τους τους μίλησαν για το εκκλησάκι του Ταξιάρχη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Βαθύ στη Σίφνο – θα ήταν το ιδανικό location. Κάπως έτσι αυτό που ονειρεύονταν για το γάμο τους άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

marina-vernikou-christina-boba
Instagram/ mvernicos

Xριστίνα και Σάκης θα φτάσουν στη Σίφνο λίγες μέρες πριν το γάμο, μετά από ένα καλοκαίρι που είχε αρκετές αποδράσεις αλλά και αρκετή δουλειά και για τους δύο. Ο Σάκης μετά το τέλος του Survivorεπέστρεψε δυναμικά στα πρότζεκτ που ετοιμάζει με την εταιρεία παραγωγής του, την Baby Blue Productions, αλλά αφιέρωσε πολύ χρόνο και στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη, το Museum of Illusions, ένα μουσείο ψευδαισθήσεων που θα ανοίξει στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Ερμού, κοντά στο Μοναστηράκι. Πρόκειται για ένα καινοτόμο κόνσεπτ, που εμπνεύστηκαν από αντίστοιχα μουσεία του εξωτερικού και υπάρχουν σκέψεις να το επεκτείνουν στο άμεσο μέλλον και σε πόλεις του εξωτερικού, όπως το Μαϊάμι και η Λισαβόνα. Η Χριστίνα, αντίστοιχα, ετοιμάζει ένα δικό της digital project τη νέα σεζόν, για το οποίο έπρεπε να κάνει μεγάλη προεργασία.

Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε αρκετές σύντομες αποδράσεις: Βρέθηκαν για τρεις μέρες στη Μύκονο με τους κουμπάρους τους, που πέρασαν εκεί το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου. Στη συνέχεια ταξίδεψαν για ένα Σαββατοκύριακο στην Αίγινα μαζί με το φίλο τους Γιώργο Χρυσικό της Grivalia Properties και την οικογένειά του, ενώ επισκέφτηκαν και την Πελοπόννησο, διαμένοντας στοAmanzoe στο Κρανίδι, που ανήκει στους κουμπάρους τους. Ακολούθησε η μεγάλη World Party Cruise, που διοργάνωσε και φέτος ο Σάκης με την ταξιδιωτική του εταιρεία σε Μύκονο, Σαντορίνη και Ηράκλειο, με 1.000 περίπου άτομα σε ένα non stop καλοκαιρινό πάρτι.

Αμέσως μετά επισκέφτηκαν τις οικογένειές τους για να περάσουν όλοι μαζί μερικές χαλαρές μέρες διακοπών – με τη Χριστίνα λιγότερο χαλαρή καθώς είχε ακόμα να ασχοληθεί με τα διαδικαστικά του γάμου. Αρχικά βρέθηκαν στα Καμένα Βούρλα στην οικογένεια της Χριστίνας (με τον Σάκη να ποστάρει ένα βίντεο με τη γιαγιά της, Λίτσα, να λέει ένα ανέκδοτο για το ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι, ο άντρας ή η γυναίκα!) και μετά στη Θεσσαλονίκη, στην οικογένεια του Σάκη. Και οι δύο είναι πολύ δεμένοι με τους δικούς τους και είναι χαρούμενοι που και οι οικογένειές τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά μεταξύ τους – όπως λένε στους φίλους τους, οι μαμάδες τους μιλούν συνεχώς στα τηλέφωνα, έχουν γίνει κολλητές. Τις μέρες που θα έχουν ελεύθερες πριν φτάσουν στη Σίφνο θα τις αφιερώσουν σε ένα σύντομο τουρ στα νησιά, καθώς θέλουν να επισκεφτούν την Αμοργό, τη Φολέγανδρο και τη Μήλο.

Και οι δύο επιθυμούν να μεγαλώσει σύντομα η οικογένειά τους, και μάλιστα ο Σάκης, όταν τον ρωτούν, λέει γελώντας πως θέλουν να αποκτήσουν τέσσερα ή και πέντε παιδιά. Στην τελευταία του συνέντευξη στο People λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο δήλωνε: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, εδώ και χρόνια! Είχα πάντα, ξέρεις, αυτή την εικόνα της ευτυχίας στο μυαλό μου, όπου κάθομαι στον καναπέ του σπιτιού μου και τέσσερα πέντε πιτσιρίκια κάνουν ένα χαμό γύρω μου!». Όπως, άλλωστε, πιστεύουν και οι δύο, η ευτυχία ενός ανθρώπου πηγάζει κατά κύριο λόγο από μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα