«Πήγα τουαλέτα και ένιωσα να ερεθίζομαι σεξουαλικά. Είναι φυσιολογικό»;

Κακά τα ψέματα σε όλες έχει τύχει να ερεθιστούν σεξουαλικά σε διάφορες μάλλον άσχετες με το… θέμα στιγμές. Για παράδειγμα, σε μια παράσταση, σε μια διάλεξη ή ακόμα και στη δουλειά σου είναι πιθανό για κάποιον ανεξήγητο λόγο να ερεθιστείς σεξουαλικά.

Ερεθισμός στην ούρηση

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που έχουν δηλώσει ότι έχουν ερεθιστεί σεξουαλικά ακόμα και την ώρα που βρέθηκαν στην τουαλέτα για να ουρήσουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους;

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι καθόλου, καθώς πρόκειται για μια αντίδραση άκρως φυσιολογική. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η ίδια αίσθηση που έχεις όταν κατά τη διάρκεια του σεξ νιώθεις ότι θέλεις να αντίστοιχα να πας τουαλέτα. Κι αυτό είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικά, αλλά από την ανάποδη!

Πώς εξηγείται ο ερεθισμός σου;

Μολονότι δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες, που να αποδεικνύουν τη σύνδεση ούρησης και σεξουαλικού ερεθισμού, υπάρχουν μαρτυρίες σχετικές οι οποίες αιτιολογούνται λόγω της πολυπλοκότητας των νεύρων στον κόλπο και την κλειτορίδα που μπορεί να ερεθίζονται λόγω της γεμάτης κύστης σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό αιτιολογείται από το γεγονός ότι η κλειτορίδα, ο κόλπος και η ουρήθρα, που συνδέεται με την ουροδόχο κύστη, βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Μια πλήρης ουροδόχος κύστη μπορεί να ωθήσει σε μερικά από τα πιο ευαίσθητα και ενθουσιώδη μέρη των γεννητικών οργάνων, όπως η κλειτορίδα και τα κλαδιά της. Επιπλέον, το σημείο G θεωρείτι ότι βρίσκεται γύρω από την είσοδο της ουροδόχου κύστης.

Οργασμός κατά την ούρηση

Πάντως, σίγουρα δεν συμβαίνει κάτι περίεργο με σένα αν και πολλές γυναίκες επίτηδες δεν πάνε τουαλέτα πριν το σεξ για να βιώσουν το peegasm, τον οργασμό κατά την ούρηση. Καλό θα είναι, πάντως, να το αποφεύγεις αυτό, μιας και όπως επισημαίνουν οι ειδικοί κάνει το σεξ αρκετά άβολο μιας και είναι πολύ πιθανό να… τα κάνεις επάνω σου και στον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια της πράξης.

Σημείωση: Αυτό δεν συμβαίνει εφόσον θέλεις να πας τουαλέτα για να αφοδεύσεις.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από gurl.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μπορεί να «τελειώσει» η σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας;

3 στάσεις για να κάτσεις στον… θρόνο της ηδονής!

Σχετικά άρθρα