Στάσεις στο σεξ: Πώς θα… ανοίξεις πιο πολύ για τον σύντροφό σου!

Το ζητούμενο στο σεξ είναι να έχεις οργασμό πρώτον και καλή και βαθιά διείσδυση δεύτερον. Για το πρώτο απαραίτητη προϋπόθεση είναι το δεύτερο.

Για να πετύχεις λοιπόν την βαθιά και πολύ ικανοποιητική διείσδυση χρειάζεται να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες στάσεις, όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε παρόμοιο θέμα στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Μια πολύ καλή στάση και ιδανική για να μπει ο καλός σου αρκετά βαθιά μέσα σου είναι και η στάση «κοχύλι». Όχι, δεν θα πάτε για ψάρεμα, ούτε απαιτείται παραλία για τον σκοπό αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι ευρηματικότητα και λίγη καλή θέληση.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης «ιεραποστολικό», απλά το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να λυγίσεις και να ανοίξεις περισσότερο τα πόδια σου.

Συγκεκριμένα, ξαπλώνεις ανάσκελα και σηκώνεις τα πόδια σου μέχρι το κεφάλι σου. Από την θέση αυτή τα ανοίγεις προσπαθώντας να δημιουργήσεις ουσιαστικά ένα νοητό «ν». Για να ανοίξεις αρκετά και να διατηρηθείς στη στάση αυτή, χρησιμοποίησε τα χέρια σου, με τα οποία σπρώχνεις προς τα αυτιά σου τα πόδια σου.

Η διείσδυση είναι πιο εύκολη και πολύ πιο βαθιά με τον οργασμό να είναι εγγυημένος.

Προσοχή! Επειδή Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη καραδοκούν βάλτε προφυλακτικό.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα