Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 27/08

ΚΡΙΟΣ: Εάν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή, θα είναι πολύ καλή αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσπαθείς συνεχώς για να κάνεις και το σύντροφό σου, αλλά και τον εαυτό σου ευχαριστημένο. Εσύ που είσαι μόνος σου θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σου. Από εδώ και στο εξής μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου να περάσει μία αλησμόνητη βραδιά μαζί σου και καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρους τις αναστολές σου και να εκδηλωθείς. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου μιλήσει και ίσως τα λόγια του σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

ΛΕΩΝ: Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται κιόλας να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το ταίρι σου, γιατί θα πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να διορθώσεις μετά. Αν νομίζεις ότι δεν είσαι πολύ καλά, απόφυγε τις επαφές με άλλα άτομα. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους. Καλύτερα μείνετε σπίτι και να διαβάσετε ένα βιβλίο… Δε χρειάζεται να περιφέρετε τον εκνευρισμό σας γύρω-γύρω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε το σύντροφό σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Οι Τοξότες που δεν έχετε βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, κάντε κινήσεις για να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα τριγυρνάτε στα ίδια και τα ίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον αισθηματικό σου τομέα πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με τα ίδια θέματα της καθημερινότητας γιατί θα κουραστεί και θα έχεις παράπονα. Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, κάλεσε και τους φίλους σου να τον μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος, κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν…

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα