Αποχώρηση – «βόμβα» στελέχους από τον Alpha!

Λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου έσκασε και ο πρώτος… κεραυνός εν αιθρία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, «η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».

Η ίδια όμως ξεκαθαρίζει ότι στην αρχή μιας τόσο δύσκολης σεζόν δεν υπήρχε πιθανότητα να παραιτηθεί καθώς είναι επαγγελματίας και δεν θα άφηνε με αυτόν τον τρόπο και αυτήν την ώρα έναν τηλεοπτικό σταθμό.

Γι’ αυτό και θεωρεί ότι πρόκειται για απόλυση, χωρίς μάλιστα η ίδια να γνωρίζει κάτι περισσότερο ενώ δεν είχε γνώση και της ανακοίνωσης του καναλιού.

Αρκείται να πει ότι υπήρχαν σημαντικές διαφωνίες ως προς το πρόγραμμα, τη φιλοσοφία του και την επιλογή προσώπων, τονίζει όμως ότι ως επαγγελματίας σε καμία περίπτωση δεν θα παραιτούνταν λίγο πριν από την έναρξη της τηλεοπτικής περιόδου και μάλιστα μιας σεζόν που αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη.

Λίγο νωρίτερα το κανάλι είχε στείλει και τη νέα διαφημιστική του καμπάνια με 18 ταινίες μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους του καναλιού της Κάντζας.

«Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας –σημειώνουν τα στελέχη του καναλιού- αναπτύσσεται γύρω από το σλόγκαν που τη συνοδεύει (ALPHA! Ζεις μαζί του!) δημιουργώντας καθημερινά, φυσικά στιγμιότυπα ζωής: η κάμερα κινείται συνεχώς μέσα στο σπίτι μιας οικογένειας και αποκαλύπτει σιγά σιγά τα πρόσωπα του ALPHA ως μέλη της».

Η σκηνοθεσία ανήκει τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, η διεύθυνση φωτογραφίας στον Γιάννη Φώτου, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γεωργίου, το μοντάζ υπογράφει ο Πάνος Κανής, ενώ η ιδέα και σενάρια ανήκουν στη διεύθυνση Επικοινωνίας ALPHA.

Πηγή: efsyn.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X