Πρωινό σεξ: Ήρθε η ώρα να το βάλεις στο πρόγραμμα!

Οι ειδικοί το έχουν πει, το λένε και θα το λένε για πολλές δεκαετίες ακόμα: Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κάνεις το καλύτερο σεξ όλου του 24ωρου είναι το πρωί! Κι αυτό γιατί και για σένα, αλλά κυρίως για τον σύντροφό σου οι ορμόνες είναι σε υψηλά επίπεδα και κυρίως η τεστοστερόνη του καλού σου που σου εγγυάται (άλλη) μια ξεχωριστή σεξουαλική εμπειρία.

Κι όμως, ενώ οι ειδικοί συστήνουν το πρωινό σεξ πολλές είναι οι γυναίκες εκείνες που σε παγκόσμια κλίμακα αποφεύγουν να το κάνουν, κυρίως λόγω του ότι δεν έχουν γενικότερα καλή διάθεση. Συγκεκριμένα οι γυναίκες που δεν κάνουν σεξ το πρωί αγγίζουν σε ποσοστό το 63%.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σφάλμα που διαπράττεις, εφόσον ανήκεις κι εσύ με τη σειρά σου στην κατηγορία αυτή, καθώς το 37% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και δήλωσαν ότι κάνουν πρωινό σεξ επισήμανα ότι κάνει πολύ καλό στην παραγωγικότητά τους στη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα τους φτιάχνει και τη διάθεση.

Αν και αρκετές από τις συμμετέχουσες δήλωσαν ότι δεν τις πειράζει να ξυπνάνε μισή ώρα νωρίτερα για να κάνουν σεξ με τον καλό τους, αρκετοί από τους συμμετέχοντες, άνδρες και γυναίκες, δήλωσαν πώς προτιμούν να κάνουν πρωινό σεξ το Σαββατοκύριακο.

Επίσης, όσοι δήλωσαν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι στη σχέση τους ήταν όσοι έκαναν πρωινό σεξ σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως, λοιπόν, μπορείς εύκολα να αντιληφθείς το να κάνεις πρωινό σεξ έχει πολλά οφέλη για σένα, σωματικά και πνευματικά. Γιατί, μπορείς να φανταστείς τη μέρα σου πόσο ωραία θα είναι όταν ξεκινάει με έναν καλό οργασμό;

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα