Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 28/08

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Κριοί που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων φίλε Δίδυμε και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε και θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Για τους Καρκίνους που έχετε ακόμη την ελευθερία σας, φροντίστε να την απολαύσετε τώρα που μπορείτε, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείτε δεσμευμένοι από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΛΕΩΝ: Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να του μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από κοντά του, με τον φόβο ότι δεν θα σε καταλάβει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Η μέρα είναι καλή για τέτοιες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, μη χάνετε τη θετική σας διάθεση και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε από το σπίτι σας και γνωρίστε νέους ανθρώπους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, τα κάνει όλα ο σύντροφός σου που δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος σου, φίλε Ζυγέ. Σε κάθε περίπτωση, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με το δεσμό σου, αν είσαι Σκορπιός. Για να αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από τη στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου λίγο στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Αιγόκερε, το κλίμα θα είναι χαλαρό και ήρεμο για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλές κουβέντες που να αφορούν το κοινό μέλλον της σχέσης σου και θα έχεις την άμεση ανταπόκριση του συντρόφου σου. Εσύ που αυτό το διάστημα είσαι μόνος στη ζωή μπορείς να περνάς εξίσου όμορφα με τους φίλους και την οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις σήμερα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις μέσα στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες…

ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου, ότι αρχίζουν να υλοποιούνται. Και για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Πηγή: myastro.gr

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 28/08

Σχετικά άρθρα