Νίνο: «Μαμά μου, μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα “τέρας”»

Ο Νίνο Ξυπολιτάς από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό (στο Fame Story 1, το 2002) έκανε εντύπωση με την εκρηκτική παρουσία του, το ταμπεραμέντο του και τον αυθορμητισμό του.

Ο Νίνο δε φοβάται να πει ότι σκέφτεται, όταν εκείνος αποφασίσει, γιατί ανήκει στους λιγομίλητος ανθρώπους που προτιμά να μιλά μέσα από τη δουλειά του και τις πράξεις του. Δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, δίνει σπάνια συνεντεύξεις και παρά τη δουλειά του και την επαφή του με τον κόσμο είναι εσωστρεφής.

Αυτή τη φορά όμως ο Νίνο μας εξέπληξε με το τελευταίο του post, μια κατάθεση ψυχής, αγάπης και ευγνωμοσύνης στους γονείς του. Ο τραγουδιστής θέλησε να τους πει ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ για όλα όσα έχουν κάνει για εκείνον, για τον τρόπο που τον ανέθρεψαν και να ευχηθεί να γίνει κι εκείνος το ίδιο καλός πατέρας.

Ο Νίνο πόσταρε μια φωτογραφία από τότε που ήταν νεογέννητο και τον κρατούσε η μητέρα του στην αγκαλιά και έγραψε:

«Ότι είσαι, όπως κι αν είσαι, όπως σκέφτεσαι, ότι αναμνήσεις έχεις από τα παιδικά σου χρόνια, όλα αυτά έρχονται από το πώς σε μεγαλώσαν οι γονείς σου. Ότι θα κάνεις από δώ και πέρα μεγάλε, είναι καθαρά δικό σου θέμα, παίρνεις τις ευθύνες σου, κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου. Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον. Μαμά μου ,Μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα. Είμαι έτοιμος για όλα. Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό. Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω».

Τη συγκινητική ανάρτηση του Νίνου σχολίασαν πολλοί followers του στο Instagram με το σχόλιο που μας έκανε να χαμογελάσουμε αλλά και να συγκινηθούμε περισσότερο να είναι αυτό της αδελφής του Μαρίας Ξυπολητά.

«Το ότι γεννήθηκες με μαύρη περούκα και μετά από λίγους μήνες η περούκα έγινε κατάξανθη σαν κανονικός Viking και χρειάστηκε να αλλάξουμε το διαβατήριο σου γιατί δεν πίστευαν ότι είσαι το ίδιο παιδάκι, αξίζει να σημειωθεί. ???? Όσο για την φωτό και τα λόγια…❤️ είμαι σίγουρη ότι τα ίδια θα λένε τα παιδιά σου και για εσένα. Εξαιρετικός πατέρας! Σου βγάζω το καπέλο αδερφέ μου ❤»

Ο Νίνο Ξυπολιτάς παντρεύτηκε με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη το 2012 και χώρισαν το 2017. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τον Γιώργο και την Κάρεν – Αγάπη Ξυπολητά.

Δημοσιεύματα θέλουν ο Νίνο να είναι σε σχέση με το διεθνούς φήμης μοντέλο Σοφία Χαραμαντά.

Δείτε το post και τα σχόλια στη φωτογραφία

GG365 —————Ότι είσαι,οπως κιαν είσαι,οπως σκέφτεσαι,οτι αναμνήσεις έχεις απο τα παιδικά σου χρόνια,όλα αυτά έρχονται απο το πώς σε μεγαλώσαν οι γονείς σου.Οτι θα κάνεις απο δώ και πέρα μεγάλε,είναι καθαρά δικό σου θέμα,παίρνεις τις ευθύνες σου,κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου.Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον. Μαμά μου,Μπαμπά μου,σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα.Είμαι έτοιμος για όλα.Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό.Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω.#mother #father #parents #love #family #familia #son #don

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα