Αθηναΐς Νέγκα: «Δυστυχώς ήμουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου…»

Η Αθηναΐς Νέγκα εκφράζεται με το γραπτό λόγο, αγαπά τα social media και περνάει τα δικά της μηνύματα μέσα από αυτά. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από το Instagram έχει μιλήσει για την ίδια, για το πώς αντιμετωπίζει τη ζωή, τα δικά της συμπλέγματα, τη μητρότητα αλλά και το σώμα της.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Αθηναΐς έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε πόσο λάθος αντιμετώπιζε τη ζωή της όταν ήταν νέα. Πόσα προβλήματα είχε δημιουργήσει στο μυαλό της και πόσο δεν απήλαυσε τα νιάτα της, την τρέλα της ηλικίας και δεν εκτίμησε όσο θα έπρεπε το κορμί της.

Η παρουσιάστρια βρήκε στο χρονοντούλαπό της, όπως έγραψε, μια φωτογραφία από τα 20 της χρόνια, και σκεπτόμενη το παρελθόν με την ωριμότητα του σήμερα, έγραψε:

«Φωτογραφία από το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι όμως (!) αυτή είμαι εγώ στη Μύκονο πριν 20 κ κάτι χρόνια. Δυστυχώς ήμουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό κ το σώμα μου απαίσιο για αυτό κ εδώ με βλέπετε μουτρωμένη, ήμουν τόσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου. Λυπάμαι που δεν χάρηκα κ δεν ήμουν περήφανη για ο τι είχα τότε, φταίει ενδεχομένως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , είναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ένα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί είναι πιο ασφαλές -τι λάθος! θυμάμαι ζήλευα τα κορίτσια που ήταν πιο νορμάλ κ ένιωθαν σέξι . Τώρα ξέρω πως δεν θα φτάσω ποτέ ξανά σ αυτό το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κάνω .Αυτοί οι ποποί υπάρχουν μόνο στα 20, για αυτό χαρείτε τους -να είστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -είναι πιο υγιές από να κρύβεστε . Φορέστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θέλετε την άποψη μου , διαβάστε συγχρόνως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ένα δεν αποκλείει το άλλο , έτσι κι αλλιώς δεν δίνει κάνεις σημασία στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. αποδείξτε την κουλτούρα σας μετά τα 30, δεν θα χάσει ο πλανήτης σε διάνοια, ο ποπός όμως δεν θα είναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω…».

Δείτε το post και τα σχόλια των followers της παρουσιάστριας:

Φωτογραφία απο το χρονοντούλαπο. Ναι, φίλοι μου κι ομως (!) αυτή ειμαι εγω στη Μύκονο πριν 20 κ κατι χρόνια. Δυστυχώς ημουν τραγικά κομπλεξική κ θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρο κ το σώμα μου απαίσιο για αυτο κ εδω με βλέπετε μουτρωμενη, ημουν τοσο υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου .Λυπαμαι που δεν χάρηκα κ δεν ημουν περήφανη για ο τι ειχα τοτε, φταίει ενδεχομενως ο τρόπος που μεγάλωσα, η έλλειψη αυτοπεποίθησης κ η ντροπή διδάσκονται ξέρετε , ειναι τεράστιο πρόβλημα, συχνά νιώθουμε πως ενα αυστηρό με τον εαυτό του παιδί ειναι πιο ασφαλες -τι λάθος !θυμαμαι ζήλευα τα κοριτσια που ηταν πιο νορμαλ κ ένιωθαν σεξι . Τωρα ξερω πως δεν θα φτάσω ποτε ξανά σ αυτο το επίπεδο «αθλητικής εμφάνισης» ο τι κ να κανω .Αυτοί οι ποποί υπαρχουν μονο στα 20, για αυτο χαρείτε τους -να ειστε περήφανες κ ας σας πούνε κ ψώνια -ειναι πιο υγιές απο να κρύβεστε .Φορεστε κ στρινγκ όσο μπορείτε, αν θελετε την άποψη μου ,διαβαστε συγχρονως κλασσική κ περισσότερο σύγχρονη λογοτεχνία ,το ενα δεν αποκλείει το αλλο ,ετσι κι αλλιώς δεν δίνει κανεις σημασια στην άποψη σου πριν μεγαλώσεις. αποδείξτε την κουλτούρα σας μετα τα 30, δεν θα χάσει ο πλανητης σε διάνοια, ο ποπός ομως δεν θα ειναι ίδιος, κάθε πράγμα στο καιρό του ήθελα να σας πω ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα