BORO_AD_970 × 250

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκλειστη στο Δαφνί

Έγκλειστη είναι οικειοθελώς στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί, από το βράδυ του 15Αύγουστου η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Espresso δήλωσε πως νοσηλεύεται με τη θέλησή της στην κλινική έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με ελληνίδα ηθοποιό που το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο: «Θέλουν να γράψουν την περιουσία στον αδελφό μου»

«Ναι, θέλω να σας μιλήσω για όσα μου συνέβησαν εκείνη τη μέρα», ανέφερε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου στον Νίκο Νικόλιζα μέσα από το ψυχιατρείο.

«Ήθελα να γνωρίσω στους δικούς μου ανθρώπους το νέο μου σύντροφο, με σκοπό να επισημοποιήσουμε κάποια στιγμή τη σχέση μας. Εκεί, ανάμεσα σε μένα και στους γονείς μου, έγιναν πολλά που δεν θέλω να θυμάμαι. Φεύγοντας από το σπίτι μου βρισκόμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν είδα λοιπόν ένα περιπολικό απέναντι από το σπίτι, το πλησίασα και μετέφερα στους αστυνομικούς όλη την ιστορία που είχε συμβεί. Εκείνοι είδαν ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση, αλλά δεν μπορούσαν, όπως μου είπαν, να κάνουν τίποτα, και με παρέπεμψαν να πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δεν το έκανα γιατί, όπως τους εξήγησα, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Όλα υπολειτουργούσαν. Από εκεί έφυγα πάλι περπατώντας και πήγα στην επιχείρηση του συντρόφου μου τρέχοντας. Πήγα να περάσω από μια σχισμή που υπήρχε στη μάντρα και γνώριζα, με σκοπό να του μεταφέρω ένα μήνυμα για να με βοηθήσει. Ήταν το συνθηματικό μας αυτό το μέρος. Εκεί ράγισα και το αριστερό μου χέρι με συντριπτικό κάταγμα. Οι securities που με είδαν να προσπαθώ να εισβάλλω στον φυλασσόμενο χώρο με συνέλαβαν φοβούμενοι ότι θα τους ληστέψω. Όμως μετά κατάλαβαν ότι δεν είμαι κλέφτρα και, όπως τους εξήγησα, απλά ήθελα να μεταφέρω στον σύντροφό μου το μήνυμα για να με βοηθήσει.

mpouterakou

Με λίγα λόγια, επεδίωξα να μπω σε ένα ίδρυμα και όχι στις φυλακές, για να είμαι ασφαλής. Ήθελα ένα καταφύγιο εκείνη τη στιγμή να κουρνιάσω. Τίποτα άλλο. Και με έβαλαν στο Δαφνί, στο 9ο τμήμα, 5ο θάλαμο, για να έχω ένα μέρος ασφαλές να μένω. Σας επαναλαμβάνω όμως, εγώ ζήτησα να με βάλουν στο Δαφνί για να έχω κάποια ασφάλεια. Και η αστυνομία έπραξε τα δέοντα και τους ευχαριστώ θερμά», ανέφερε η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια της συζήτησης ξεκαθάρισε πως ο εγκλεισμός της αυτός είναι πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο «Στον προηγούμενο εγκλεισμό μου είχα στήριγμα τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος εργάζεται πλέον εκτός Αττικής και δεν έχω κάποιο στήριγμα για να μπορώ να μείνω κάπου. Ο νυν σύντροφός μου, μη θέλοντας να μπλέξει, αποτραβήχτηκε και ξαφνικά βρέθηκα ξεκρέμαστη, χωρίς να έχω να πάω πουθενά»

Όπως αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας κλείνοντας το ρεπορτάζ, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, από σήμερα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι.

Φίλοι και συγγενείς της ηθοποιού ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της ενώ ο πατέρας της δηλώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον εγκλεισμό της κόρης τους και θα μιλήσει όταν μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί.

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα