BORO_AD_970 × 250

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/08

Η υπερβολή, οι γκάφες και η λανθασμένη παρορμητικότητα σε επαφές και μετακινήσεις, συνεχίζεται και σήμερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, σου προσφέρει ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείς σωστά, μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολύ καθοριστικά ξεκαθαρίσματα για την εξέλιξη της ζωής σου γενικότερα. Ακολούθησε ένα πλήρες πλάνο και μην επηρεάζεσαι από αυθόρμητες επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα επεξεργαστείς καλύτερα τα νέα δεδομένα που έρχονται στη ζωή σου και θ’ αντιμετωπίσεις περισσότερο ρεαλιστικά όσα συμβαίνουν γύρω σου. Άκου προσεκτικά τη διαίσθησή σου, που σου υπαγορεύει μία θαυμάσια λύση για κάποιο σημαντικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η περίοδος αυτή, Δίδυμε, σε καλεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να κοπιάσεις περισσότερο, για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και σ’ ευνοεί, ήδη βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση, οπότε μην αφήνεις το χρόνο να περνάει, αλλά συγκεντρώσου όσο περισσότερο μπορέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητά σου, Καρκίνε, βρίσκεται στα ύψη, γεγονός που δέχεται αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Αυτό σε αναζωογονεί ψυχικά και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται πάλι. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε να ανακτήσεις πολλές δυνάμεις, για να «κατατροπώσεις» οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό, Λέων, (ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου) σου χαρίζει αναπάντεχα δώρα – προσκλήσεις, γνωριμίες, προτάσεις κι ευκαιρίες για ταξίδια. Οι ρήξεις της προηγούμενης περιόδου αποκαθίστανται τώρα με επιτυχία και προχωράς με μεγαλύτερη ευκολία στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καλή σου διάθεση κι η αισιοδοξία, Παρθένε, γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν ν’ ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά – σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες καταστάσεις σήμερα, Ζυγέ μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα βγεις λίγο έξω από τα νερά σου. Μη φοβηθείς, αφού με σοβαρότητα, ψυχραιμία και συγκέντρωση θα καταφέρεις να περπατήσεις εξίσου καλά στο νέο δρόμο και να φροντίσεις για όσα προκύψουν. Μην αδιαφορήσεις για ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα, καθώς είναι πιθανόν αργότερα να τις αξιοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οικογένεια, Σκορπιέ μου, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και δυστυχώς είναι πιθανόν να σου αποσπάσουν πολύ χρόνο από τις άλλες σου υποχρεώσεις. Σκέψου κάποιον ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με άτομα που χρειάζεται να συνεννοηθείς για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Τοξότη, θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν. Ένα σημαντικό γεγονός έρχεται ν’ αλλάξει ριζικά τη μέχρι τώρα στάση σου. Η πορεία σου διαφοροποιείται δραστικά και παίρνεις αποφάσεις που ούτε εσύ περίμενες. Το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδανικό για να βάλεις τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχτεί ολόκληρη η προσπάθεια για την αναγέννησή σου και τη μελλοντική σου επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξημένη δραστηριότητα, Αιγόκερε, χαρακτηρίζει το διάστημα που θ’ ακολουθήσει. Θα σκεφτείς πολλά θέματα που σε απασχολούν και πιθανόν ν’ αποφασίσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Ταξίδια και μετακινήσεις φέρνουν σημαντικές επαφές και μελλοντικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θετική σου στάση ζωής, Υδροχόε, βοηθάει στη γενικότερη βελτίωση των καταστάσεων, αλλά και στη σωστή επίλυση ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και δράσεις με δημιουργικό χαρακτήρα. Οι πλανήτες σε ευνοούν.

ΙΧΘΥΣ: Η εσωτερική αναζήτηση, Ιχθύ, στην οποία οδηγείσαι σταδιακά, σε απαλλάσσει από δισταγμούς κι εντάσεις του παρελθόντος και καταφέρνεις να συγκεντρωθείς περισσότερο στους στόχους σου. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να σε καθηλώσει – αντίθετα απελευθέρωσε το δυναμισμό σου, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, τόσες που οι άλλοι δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 29/08

Σχετικά άρθρα