Η 13χρονη Φανή ρωτά

«Θέλω να χάσω πολλά κιλά και γρήγορα. Πώς θα τα καταφέρω»;

Είμαι 13 ετών και ζυγίζω κάπου στα 70 κιλά. Θα ήθελα να χάσω πολλά κιλά, όχι όμως μόνο υγρά, θα ήθελα να χάσω περίπου 25 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στο ερώτημά σας απαντά η Κυριακή Απέργη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα κιλά που πρέπει να χάσεις εξαρτώνται από το ύψος και από το ποσοστό λίπους στο σώμα σου. Είναι  σημαντικό σε αυτή σου την προσπάθεια να έχεις συμμάχους, που να σε καθοδηγούν σωστά.

Ένας  πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφόλόγος θα σε βοηθήσει να φτιάξετε μαζί το ιδανικό πλάνο για τροφής, ώστε και να χάσεις το περιττό σωματικό βάρος λίπος, αλλά και να μάθεις να τρέφεσαι σωστά για να διατηρήσεις την απώλεια.

Επισης μαζί θα εντοπίσετε τυχόν «σαμποτέρ» στο περιβάλλον και στην οικογένεια και θα μάθεις να χειρίζεσαι σωστά δύσκολες καταστάσεις.

Έτσι λοιπόν καταλαβαινεις ότι διαιτολόγιο απώλεια κιλών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το ιατρικό και το φαρμακευτικό ιστορικό, τον τρόπο ζωής, τις προτιμησεις κα. και γι’ αυτό απαιτουνται εξατομικευμένες συνεδρίες.  Καλο επιτυχία στην προσπάθειά σου.

Απέργη Κυριακή

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

6987121394

fb: Κυριακή Απέργη-Διαιτολόγος Διατροφολόγος

www.kiriakiapergi.grwww.thehealthlab.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X