Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 29/08

ΚΡΙΟΣ: Ανατροπές και εμπόδια σε περιμένουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ήρεμος και διορατικός, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Εξήγησε στον σύντροφό σου τα όποια λάθη έχουν γίνει και μην τον κατηγορείς χωρίς εξηγήσεις και αποδείξεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα; Η αρνητικότητα δεν θα σε πάει μπροστά…

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, αν ο σύντροφός σου είναι κάπως απόμακρος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για εξόδους με δικά σου άτομα, που ξέρεις ότι περνάς καλά. Στην γωνία του μπαρ… όλο και κάτι καλό μπορεί να σε περιμένει!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Θα έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς Καρκίνους, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Οι… ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγες να διασκεδάσεις το βράδυ με φίλους, καθώς θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε την γοητεία που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται σε ορθή πορεία, για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν την διάθεση σου και θα ανεβάσουν και τον ερωτισμό σου στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό, ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση, που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό σήμερα προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αντιθέτως, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να γνωρίζεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα όμως αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, που θα χαλάσει το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ: Σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, δικαιολογημένα όμως, λόγω της ανασφάλειας που σε διακατέχει. Πολέμησε την και δεν θα χάσεις!

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/08

Σχετικά άρθρα