Απεξάρτηση από το σεξ και το αλκοόλ για τη Mel B: «Eίχα φτάσει να κοιμάται με 3 άνδρες την ημέρα»

Την Τρίτη 14 Αυγούστου απλώθηκε το κόκκινο χαλί, έξω από το Dolby Theatre του Los Angeles, για να υποδεχθεί τους κριτές του “America’s Got Talent”. Show που φέτος θα συμπληρώσει την 13η χρονιά του, στην αμερικανική τηλεόραση. Kαι φέτος στην κριτική επιτροπή θα είναι η Mel B,κατά κόσμον Melanie Brown, η οποία έγινε γνωστή ως μέλος των Spice Girls. Σε συνέντευξη που έδωσε η Βρετανίδα, στη Sun της Κυριακής (26/8) αποκάλυψε πως θα μπει σε ειδικό κέντρο για απεξάρτηση από το αλκοόλ και το σεξ. “Eίχε φτάσει στο σημείο να κοιμάται με τρεις άνδρες, την ίδια ημέρα, μετά το διαζύγιο της”.

Εξήγησε ότι δοκιμάστηκε πολύ έντονα ο ψυχισμός της, το τελευταίο εξάμηνο που γράφει την αυτοβιογραφία της, όπως ανακάλεσε όλες τις τραυματικές εμπειρίες της ζωής της όπως τη σχέση συναισθηματικής κακοποίησης με τον τελευταίο της σύζυγο, Stephan Belafonte. Ήταν μαζί από το 2007 έως το 2017. Μετά το χωρισμό, η Mel B ζήτησε περιοριστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει ο Belafonte “ο οποίος με εξωθούσε σε όργια με άλλες γυναίκες”, όπως είχε πει παλαιότερα.

Θύμισε πως έχει διαγνωστεί με διαταραχή μετατραυματικού στρες και τόνισε ότι η θεραπεία που δέχεται “με βοηθά πραγματικά”. Στο βαθμό που “κατάλαβα ότι χρησιμοποιούσα το αλκοόλ για να μουδιάζω τον πόνο μου”. Κατέληξε στο ότι αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια “για να γίνω η καλύτερη δυνατή έκδοση, για εμένα και τα παιδιά μου”.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα