Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 30/08

ΚΡΙΟΣ: Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και μίλα με το σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θετική όψη της ημέρας θα φέρει στο δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρες τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με το σύντροφό σου αυτή τη Πέμπτη. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις επιρροές που σου στέλνει η μέρα είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχετε. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας για να περνάτε καλύτερα. Μη χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Η Πέμπτη επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με το σύντροφό σου, φίλε Λέοντα. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε και μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, κλαίγοντας την μοίρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στην ζωή σου, η σημερινή θετική όψη σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή θετική όψη θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Ζυγέ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η μέρα θα σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλησε με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά μαζί του, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σε βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγόκερε βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν. Ρίξε λίγο τα στάνταρ σου και το ερωτικό σου μέλλον θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μη βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς, με αρκετή διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν!!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/08

Σχετικά άρθρα